Jaden Smith skal spille Kanye West i ny serie

Foto: MEGA

Kanye lever i fremtiden, så nutiden er hans fortid - eller; engang imellem føles det måske lidt som om, at han lever i en anden verden. Og det er essensen er jo lidt essensen af Kanye: At han er helt sin egen. 

Og derfor er det måske ganske udmærket, at Kanye nu skal producere tv-serien "Omniverse", der foregår i en lidt alternativ virkelig, hvor ingenting er, som vi kender det. 

Unge Kanye skal spilles af Will Smiths søn, Jaden Smith, der bl.a. er kendt fra "After Earth" og "The Get Down", skriver The Hollywood Reporter.

Den unge skuespiller står uden tvivl over for lidt af en opgave, for hvordan i alverden portrætterer man Kanye West, når der - meget tydeligt - kun er én Kanye i verden. 

Serien får premiere på Showtime og er en antologi - en samling - med afsnit på en halv time. Kanye, Jaden Smith, manager Scooter Braun og serieforfatter Lee Sung Jin er, ifølge mediet, alle som executive producers. 

- Jeg er beæret over og spændt på at arbejde sammen med alle de involverede for at præsentere en alternativ verden set igennem øjnene på en ung mand, som tilfældigvis er Kanye West, et sted i multiverset, har Lee Sung Jin til The Hollywood Reporter.

Serieforfatteren løfter også lidt af sløret for, hvad vi kan forvente af serien, der altså foregår i en alternativ virkelighed. 

- "Omniverse" foregår ikke i vores verden og handler ikke om vores verdens Kanye West, for vi ønsker at sætte et nyt spin på alternative virkeligheder og bevidstheder, siger Jin ifølge The Hollywood Reporter. 

Den første sæson af serien har til formål at udforske ego'et igennem Kanye West i en alternativ virkelighed. Dét tema er ret oplagt, må man sige, men hvordan det hele kommer til at foregå, melder historien ikke noget om. 

Der er endnu ikke meldt noget ud om, hvornår serien forventes af kunne ses, men mon ikke Kanye melder noget ud på Twitter, når vi nærmer os?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close