Kanye West går amok i Det Hvide Hus

Kanye West har længe talt varmt om Trump, og det endte da også med, at rapperen gav præsidenten et kram, da de i går spiste frokost sammen i Det Hvide Hus.

Kanye West har længe talt varmt om Trump, og det endte da også med, at rapperen gav præsidenten et kram, da de i går spiste frokost sammen i Det Hvide Hus.

Foto: MEGA

Det var ikke et kedeligt møde med de sædvanlige embedsmænd og politiske rådgivere, som USA's præsident Trump i går var til. 

Trump havde inviteret ingen ringere end Kanye West til frokost i Det Hvide Hus - og det gik bestemt ikke stille for sig. 

Den 41-årige rapper har længe vist sin støtte til den republikanske præsident på de sociale medier, og han dukkede da også op i Det Hvide Hus med en kasket, hvorpå der stod "Make America Great Again", som var Trumps valgslogan. 

Og West havde meget på hjerte, som han gerne ville fortælle Trump og den fremmødte presse råt for usødet - i en over 10 minutter lang svada fik han talt om både sin kendte hustru og sit mentale helbred. 

Rapperen startede med at fortælle, hvorfor han havde valgt at tage "Make America Great Again"-kasketten på. 

- De prøvede på at skræmme mig til ikke at tage denne kasket på, mine egne venner, men denne kasket giver mig magt, forklarede West. 

- I ved, min far og mor gik fra hinanden, så jeg havde ikke meget maskulin energi i mit barndomshjem. Og nu er jeg gift ind i en familie, som du ved, heller ikke har meget maskulin energi, lød det fra rapperen, der som bekendt er gift med Kim Kardashian, hvis familie er fuld af stærke kvinder. 

Kanye West afslører også, hvorfor han foretrækker Trump frem for Hillary Clinton. 

- Jeg elsker Hillary. Jeg elsker alle, ik'? Men hendes kampagne: "Jeg er med hende" fik mig ikke til at føle, som en fyr der ikke så sin far hele tiden, som en fyr der kunne spille bold med sin søn, forklarede han. 

- Der var noget med, at når jeg tog denne kasket på, så fik den mig til at føle mig som Superman. Det er min yndlings-superhelt. 

I sin lange tale afslørede Kanye West også, at han var blevet diagnosticeret med en bipolar lidelse, men han mente bare, at det var søvnmangel. 

Desuden opfordrede rapperen Trump til at tage et kig på den 13. forfatningsændring, der omfattede afskaffelsen af slaveri. Han mente, at forfatningændringen var en "faldlem". 

Mødet endte med, at Kanye West også gav Donald Trump et kram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Mon det er starten på en regulær bromance mellem Kanye West og Donald Trump. Foto: MEGA

Efter den 10 minutter lange svada - der nok mest gav mening for Kanye West selv - reagerede en næsten målløs Trump således: 

- Det var godt nok noget. Det var godt nok noget, lød det fra præsidenten. 

- Det kom lige fra sjælen. Jeg kanaliserede det bare, var Wests svar.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close