Kendte 27. januar 2022

Iskold luft: Kim Kardashian dropper kontakten til Kanye

Der er særligt én årsag til, at den 41-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne ikke har lyst til at tale med sin kommende eksmand
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er, som om alting ikke ligefrem foregår i fred og fordragelighed, når det kommer til Kim Kardashian og den garvede ordsmed, Kanye West, 44.

For snart et år siden søgte den mellemste Kardashian-søster om skilsmisse. Og selv om hele verdens Kimye for længst er gået fra hinanden, skal de naturligvis stadig være forældre for deres fire børn: North, otte, Saint, seks, Chicago, fire, og Psalm, to.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Parret nåede at være gift i næsten syv år, før Kim Kardashian officielt søgte om skilsmide tilbage i februar 2021. Foto: MEGA

Alligevel er det særligt lille Chicagos fireårs fødselsdag, der er blevet det sprængende punkt for Kim Kardashian, der således på nuværende tidspunkt ikke har synderligt lyst til at tale med sin kommende eksmand.

Det skriver Hollywood Life.

I et interview med Hollywood Unlocked påstod Kanye West, der nu officielt har skiftet navn til Ye, at han ikke måtte deltage i fødselsdagen.

Alligevel var han til stede under festen – og det er mere end almindeligt vanskeligt at finde ud af, om Kardashian-søsteren forbarmede sig over rimsmeden, eller om han i virkeligheden allerede havde fået en fødselsdagsinvitation.

Sikkert er det, at Kim Kardashian mildest talt var rystet over interviewet, hvor rapperen, udover at påstå, at han ikke var inviteret til sin datters fødselsdag, satte ord på andre udfordringer, som han og Kardashian-søstren har.

Blandt andet er Kanye West alt andet end begejstret for, at hans kommende ekshustru lader datteren North have en TikTok-profil – og særligt at hun selv samme sted toner frem med makeup.

Ifølge en kilde tæt på Kardashian-klanen ønsker Kim Kardashian ”at redde det hun kan” og forsøge at få det bedste ud af situationen med eks’en.

Og derfor er den bedste løsning på nuværende tidspunkt umiddelbart, at de to ikke taler direkte sammen:

- Kim taler ikke med Kanye i øjeblikket. De kommunikerer dog konstant gennem deres barnepiger og bodyguards, så de kan koordinere med børnene, lyder det angiveligt fra en anden kilde tæt på familien.

Både Kim Kardashian og Kanye West lader dog til at være kommet videre, når det kommer til kærligheden.

Den mellemste Kardashian-søster har nemlig kastet sin kærlighed på den unge komiker, Pete Davidson, 28, mens ordsmeden dater skuespillerinde Julia Fox, som han forleden hev med på den røde løber i forbindelse med modeugen i Paris – iført lak og læder.

Sponsoreret indhold