Kendte15. januar 2022

Kim Kardashian rystet over Kanye West-interview

Ifølge Ye forhindrer Kim Kardashian ham i at se sine egne børn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et interview med Kanye West har fået eksen Kim Kardashian op i det røde felt.

I et eksklusivt interview med Hollywood Unlocked fortæller den 44-årige rapper, hvorfor han rent faktisk har købt et hus, der ligger lige på den anden side af gaden i forhold til 41-årige Kim Kardashians hus.

Han fortæller, at hans børn - døtrene North, 8 år, og Chicago, 3 år, samt sønnerne Saint, 6 år, og Psalm, 2 år - giver ham en masse fred.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega804816_006.jpg
 Foto: MEGA

Kim Kardashian søgte om skilsmisse i februar 2021. (Foto: MEGA)

- Min trøst kommer fra at se mine børn og have et solidt skema. Det er faktisk derfor, jeg købte huset. I medierne fik de det til at lyde som om, at der var noget galt med, at jeg købte et hus ved siden af mine børn, siger "Donda"-rapperen.

I interviewet fortæller Ye, der i en ny sang sviner Kim Kardashians kæreste til, også, at det har været svært at være med til at passe børnene sammen med Kim Kardashian, og at det slet ikke er gået som planlagt.

Nægtet adgang til huset

Han giver også udtryk for, at intet kan komme mellem ham om børnene. Heller ikke nogen sikkerhedsforanstaltninger.

Han fortæller i et er blevet nægtet adgang til Kim Kardashians hus og dermed blevet forhindret at se sine børn, fordi hendes 28-årige flamme Pete Davidson var til stede i huset.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega734563_014.jpg
 Foto: MEGA

Kim og Kanye, da de stadig dannede par tilbage i 2019. (Foto: MEGA)

Og det er den påstand, Kim Kardashian angiveligt er blevet vred over.

- Pete er ikke blevet præsenteret for Kims børn, og det er almindeligt kendt, at når han besøger hende i LA, så bor han på et hotel i Beverly Hills, hvor hun er blevet set sammen med ham, siger en kilde tæt på Kim til Page Six.

Faktisk lyder det fra kilden, at Yes påstand om børnene og Pete er hel og aldeles falsk.

Ifølge Kanye West blev han afvist af en vagt, da han skulle hente børnene for at køre dem i skole.

- Så på det tidspunkt var vagten imellem mig og mine børn, og at det ikke ville komme til at ske, siger han.

- Men jeg ville ikke diskutere det. Så jeg tog det stille og roligt, afleverede mine børn i skolen, og kørte dem tilbage igen. Jeg kørte. Jeg kørte dem tilbage, og North sagde: "Jeg vil have, du kommer ovenpå og ser noget". Og jeg sagde: "Oh, far kan ikke komme og se noget. Far kan ikke komme indenfor".

Ked af interviewet

Ifølge Ye selv har han ikke talt med Kim Kardashian om situationen.

- Jeg er den rigeste sorte mand og Norths far, ikk', og vagten kunne stoppe mig i at gå ind på min datters værelse, siger han og fortsætter i en strøm:

- Jeg hører, at den nye kæreste faktisk er i huset, som jeg ikke kan gå ind i. Og så ringer jeg til mine fætre. Og min fætter har mange holdninger, ved du.

- Og jeg sagde: "Jeg har brug for, at du går og siger de her to ting". Vagterne kommer ikke til at være mellem mig og mine børn, og mine børn kommer ikke til at være på TikTok uden min tilladelse.

Kim Kardashian er ifølge anonyme kilder ked af, at han så at sige hænger det snavsede vasketøj til tørre i offentligheden.

- Hun vil gerne have, at alle spørgsmål vedrørende børnene holdes privat, og hun er også ked af, at Kanye har lavet interviews og diskuteret disse private forhold, fortæller en anden kilde til Page Six.

- Hun har altid beskyttet børnene og holdt ting nede - og altid beskyttet ham, fortsætter kilden.

Sponsoreret indhold