Kendte18. februar 2016

Isbjørneunge oplever sne for første gang – og smelter vores hjerter

Det er umuligt ikke at få et stort smil på læben, når du ser denne skønne video fra en zoologisk have i Toronto. Den viser nemlig det herlige øjeblik, hvor en uimodståelig isbjørneunge oplever sne for første gang

Isbjørneunge i Toronto Zoo

Findes der noget sødere end en lille plysset isbjørneunge, der tumler rundt i ren og skær lykke over at opleve sne for første gang?

Nej, det gør der ikke – og er du uenig, skal du blot se denne fantastisk skønne video, for så har du formentligt skiftet mening.

Se alle billederne af den lille spirrevip øverst i galleriet.

Videoen viser nemlig det herlige øjeblik, hvor den sødeste lille isbjørneunge for første gang stifter bekendtskab med sne og is… og det er ganske enkelt for nuttet!

Den søde plysbjørn bor til daglig i Toronto Zoo sammen med sin familie – og for nylig kunne den fejre sin tre måneders fødselsdag.

Toronto Zoo – som lagde videoen med den sneglade plysbjørn på sin Facebook-side for nyligt – fortæller, at den lille pige endnu ikke har fået et navn. Men at de snart vil afsløre, hvad den skal hedde. Imens kan isbjørnen jo tumle rundt i sneen…

Se alle billederne af den lille spirrevip øverst i galleriet.

Se videoen her:

null

Sponsoreret indhold