Irina Shayk beskyldte Bradley Cooper for affære med Lady Gaga

Foto: MEGA

I hitfilmen "A star is born" er romancen mellem de to hovedrolleindehavere Bradley Cooper og Lady Gaga så intens, at fans verden over har spekuleret i, om den var ægte.

Men det er ikke kun de mange mennesker, der konstant synger med "Shallow", som mistænker det. Også Bradleys ekskone, supermodellen Irina Shayk, som han for nyligt blev skilt fra, har haft sine bekymringer.

Ifølge Mirror har den hotte model flere gange beskyldt sin skuespillermand for at have en affære med netop Lady Gaga. Bruddet mellem det hotte par kan altså være forårsaget af den Oscar-vindende sanger.

Mediet Radar Online har talt med en kilde, som er tæt på det nu forhenværende powerpar. Og det er ikke småting, der bliver afsløret.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bradley Cooper og Lady Gaga har udviklet et nært forhold efter deres film \

"A star is born" fik massevis af roser og priser med på vejen (Foto: MEGA)

- Bradleys forhold til Irina begyndte at falde sammen, da han startede optagelser med Gaga. Irina beskyldte ham flere gange for at være hende utro med sin medhovedrolleindehaver, fortæller kilden ifølge Mirror.

Og man må da også sige, at Bradley Cooper og Lady Gaga spiller den romance, de har i filmen, så godt, at det er nærliggende at tro, at den er ægte.

Præcis den tanke har sat sig i hovedet på Irina Shayk, og det er blandt andet medvirkende til, at hun og Bradley for nyligt blev skilt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bradley Cooper og Irina Shayk har sammen datteren Lea på to år (Foto: MEGA)

Beskyldningerne om utroskab mod Bradley skyldes, at Irina synes, at det var underligt, at han var sammen med Lady Gaga, når de ikke var på optagelser.'

De to filmturtelduer skulle angiveligt have været sammen på mere opsigtsvækkende tidspunkter væk fra kameraet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close