Kendte 4. juni 2019

Intriger i Beckham-familien: David er ikke fan af Brooklyns kæreste

Det går meget op og ned i Brooklyn Beckhams forhold med Hana Cross, og nu advarer David sin søn om at bruge så meget tid med Hana
Foto: MEGA

Brooklyn Beckhams forhold med modellen Hana Cross vil ikke holde så længe, som hans forældres ægteskab - i hvert fald ikke, hvis farmand David får noget at skulle have sagt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere engelske fodboldspiller har startet en intervention: At fryste Hana ude af familiens fold, og han har bedt sin søn om at bruge mere tid alene med sin familie. Det fortæller en kilde til The Sun.

David Beckham er blevet småtræt af det unge pars opførsel - særligt efter et offentligt skænderi, hvor flere har set dem råbe, skrige og græde ved Cannes Film Festival.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Hana og Brooklyn til Cannes Film Fesitval (foto: MEGA)

- David har et tæt bånd med Brooklyn, og det har været foruroligende for ham og Victoria at se ham skændes med Hana. Det har været meget op og ned de sidste par uger, og David vil gerne have, at Brooklyn seriøst tænker over, om han ser en fremtid med hende, siger en kilde tæt på Becham-familien til mediet.

Brooklyn og Hana begyndte at date sidste december, og siden da har Brooklym og Hana haft flere offentlige skænderier - både i London og Los Angeles.

De har derudover været fra hinanden flere gange, men er altså fundet tilbage til hinanden.

David og Victoria Becham kan næste måned fejre 20-års bryllupsdag. De har tilbragt de sidste par uger på ferie med Brooklyn, Cruz, Romeo og Harper i Miami.

Hana har også været i USA, men hun er altså ikke at finde på familiens feriebilleder på de sociale medier.

- David har bedt Brooklyn om at bruge mere tid med familien for at komme lidt ind i hovedet på ham og hjælpe ham. Han ved, at ung kærlighed kan være svær, men han vil ikke have, at disse offentlige skænderier skal være en ting, der forekommer på regulær basis. Han vil ikke blande sig, men han forsøger at give Brooklyn nogle gode råd. Men det er ret tydeligt, at David ikke er Hanas største fan lige nu, siger kilden videre til The Sun.

Alle unge mennesker har nok følt på egen krop, hvor irriterende det kan være, når ens forældre blander sig i kærlighedslivet. Vi må håbe, at David og Brooklyn Beckham får redt trådene ud.

Sponsoreret indhold