Kendte 25. august 2021

Ikonisk genforening: Michael J. Fox tilbage hos Doc Brown

Det verdenskendte skuespiller-par fra ”Back to the Future” kunne i weekenden glæde sine millioner af fans med en særlig reunion
Foto: MEGA

Vi er ikke rejst tilbage til fremtiden som Doc Brown og Marty McFly gjorde tilbage i 80’erne, men nærmere tilbage til fortiden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For i weekenden kunne den 60-årige Hollywoodstjerne Michael J. Fox dele et helt særligt billede på sin Instagram-profil.

På billedet ses han nemlig sidde ved siden af den 82-årige Christopher Lloyd, som han spillede overfor i ”Back to the Future”-filmene 1, 2 og 3 i henholdsvis 1985, 1989 og 1990.

Artiklen fortsætter under opslaget

På billedet ses parret sidde i en golfbil, hvorfor blandt andet en undrende har skrevet og spurgt, om de to nu har lavet en ny tidsmaskine.

Også Lloyd har valgt at dele et billede fra den søde genforening mellem de to, og billederne har i sandhed fået de ægte fans af filmene op af stolene.

Artiklen fortsætter under opslaget

Flere hundrede tusinde har liket billederne, mens flere har kommenteret med særlige linjer fra filmene. Som for eksempel ”Great Scott” og ”So what do ya think, Marty?”. Mens andre blot giver udtryk for, de ville ønske der kunne komme endnu en film i rækken.

Det er dog ikke første – og sikkert ej heller sidste – gang de to skuespillerkompagnoner mødes for at snakke om de gode gamle tider.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Christopher Lloyd (tv.) og Michael J. Fox (th.) i "Back to the Future 3" fra 1990. Foto: MEGA

I marts sidste år, bare fire måneder før filmene ville kunne fejre 35 års jubilæum, mødtes de to til en poker turnering, der var skabt til ære for Michael J. Fox og hans fond ”The Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research”.

Skuespilleren var kun 29 år gammel, da han fik stillet diagnosen Parkinsons, der er en kronisk sygdom, der både medfører rystelser og langsomt slår hjernens nerveceller ihjel.

Men i stedet for at lade sig slå ud af lægernes triste melding, fortsatte han i stedet med at leve sit liv og efterfølgende oprette sin fond, der har til formål at finde en kur mod sygdommen.

Han fortsatte sin karriere som skuespiller helt ind til sidste år, hvor han valgte at lade sig pensionere, da han ikke længere besad samme evne til at kunne huske sine replikker.

Sponsoreret indhold