Kendte23. november 2016

Heja! IKEA giver VILD bonus til alle danske medarbejdere

Møbelgiganten IKEA kunne tirsdag præsentere det bedste regnskab i kædens 48-årige danske historie – og det kommer nu alle de danske IKEA-medarbejdere til gode. De kan nemlig se frem til en klækkelig lønbonus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ikea_butik.jpg
 (Foto: All Over)

Det er jätte bra! Tusen tack!

Ja… de svenske takkegloser er i allerhøjeste grad på sin plads, hvis man er så heldig at arbejde i en af IKEAs butikker i Danmark.

For i går kunne den svenske møbelgigant præsentere det bedste regnskab i kædens 48-årige danske historie – og det kommer nu alle de danske IKEA-medarbejdere til gode.

Der venter nemlig de danske IKEA-medarbejdere en flot lønbonus.

Det skriver Berlingske Business.

Ifølge avisen kan medarbejderne se frem til en bonus på helt op til 130 procent af en månedsløn, og det er både lagermedarbejderen, kassemedarbejderen og mellemlederen, der kan se frem til at få en ekstra god lønseddel lige før jul.

- Det er et bevis på, at når vi trækker i samme retning, så kan vi komme langt. Der er en god stemning i organisationen, og medarbejderne arbejder godt i alle enheder, siger Dennis Balslev, administrerende direktør i IKEA Danmark, til Berlingske Business.

IKEA Danmarks har haft en vækst på 6,4 procent og lavere omkostninger i det forgangne regnskabsår. Møbelgigantens resultat steg fra 191,7 millioner kroner til 269,1 millioner kroner.

Møbelgiganten, der åbnede sin første forretning i Danmark i Ballerup i 1969, beskæftiger i dag 2.510 medarbejdere herhjemme. Det seneste år har IKEA Danmark ansat 170 nye medarbejdere.

Alle kan nu se frem til en tidlig julegave – og det er i den grad jätte bra.

Sponsoreret indhold