Kendte2. september 2016

Av! Claus tog rød IKEA-stol med i badet: Nu griner ALLE

Norske Claus har dårligt knæ og tænkte derfor, at en rød badestol fra IKEA ville være en dejlig ven i badet. Desværre havde den norske gut ikke lige overvejet, hvad der kunne ske med hans ædlere dele, når de kom i nærkontakt med en rød stol med huller. Claus har delt sin smertefulde og meget sjove historie på Facebook – og nu griner alle med ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bad_1.jpg
 Foto: Claus Jørstad/IKEA

Hvad gør man, hvis man har dårligt knæ og dårligt kan stå? Ja, man sørger da for at alliere sig med en badestol i badet, så man kan sidde ned, mens man sæber sig ind.

Den gode idé fik norske Claus Jørstad forleden – men desværre viste det sig, at ideen slet ikke var så god.

Ideen var faktisk decideret dårlig.

Claus havde ellers afprøvet den fine røde badestol fra IKEA i butikken – med tøj på vel at mærke – og her virkede stolen som hans nye, bedste ven.

Men i badet fandt han hurtig ud af, at der var en hage ved stolen med de otte huller. De otte huller forvandlede sig nemlig til deciderede ”dødbringende” våben, men Claus sad og sæbede sig ind og hvilede det dårlige knæ.

For Claus’ ædlere dele endte med at ryge igennem stolens huller – og der sad de så uhjælpelig fast i et godt stykke tid.

Claus – der heldigvis er sluppet ud af badet i godt behold og humør – har valgt at dele sin smertefulde (men mindst ligeså sjove) historie på IKEA’s Facebook-side, hvor den naturligvis er blevet et hit på rekordtid.

Her fortæller Claus i morsomme detaljer, hvordan hele dramaet tog sin begyndelse i badet:

- Jeg fik placeret møblementet i brusebadet og sprang i. Uden tøj denne gang. Jeg satte rumpen på stolen og begyndte såå at sæbe mig ind. Herunder skipperen og hans to matroser.

- Som I nok forstår, så er skipperen kaptajnen dernede, og matroserne er de to små nødder, som dingler. Men da I jo er svenskere, og jeg godt er klar over, at I ikke er så vilde med direkte beskrivelser af kroppens befrugtningsapparat, så kalder jeg dem for skippere og matroser, fortæller Claus levende i sin fortælling.

- Når der så kommer sæbe på dækket, og kaptajnen og mandskabet bliver en smule fortumlede af skumtågen, så begynder de at vælte rundt som fulde sømænd, og så skete der i den grad noget.

- En sømand gled ubemærket ned i et hul (se venligst foto). Det lagde jeg ikke mærke til i begyndelsen, for som I ved, så udvider tingene sig i varmen. Og når en sømand er dampende varm, ja så bliver han også ekstra udvidet, fortæller Claus videre.

- Det var først, da jeg rejste mig op, at jeg mærkede det. Skamlen hang fast og dinglede, og jeg følte en salig smerte slå ned som et lyn i maven. Den forbandede matros sad fast i hullet”.

Claus – naturligvis en smule i panik på dette tidspunkt – måtte herefter ”bade dækket i koldt vand”, før at han igen var en fri sømand.

Claus måtte bade 'dækket' i koldt vand, før han kunne vriste sig fri.

- Kulden fik den opsvulmede matros til at skrumpe igen, og med et 'plop' var jeg en fri mand igen: Så nu har jeg ét spørgsmål til jer: Findes taburetten i gul?, spørger Claus til sidst.

IKEA er kommet med følgende svar:

- Vo er kede af at høre, at dit mandskab var været udsat for dette, og at det næsten blev en opgave for kystvagten. Vi råder dig til at fjerne taburetten fra bruseren og i stedet stille en pæn blomst på den, eller at du sætter dig på taburetten i den rette uniform eller i det rette miljø. Skulle du vælge at beholde taburetten i bruseren, så husk at være godt klædt på til næste søgang. Her kan vi anbefale en vest. I forhold til dit spørgsmål findes MARIUS-taburetten kun i rød, sort eller hvid. Vi ønsker dig en dejlig dag!

Sponsoreret indhold