Kendte1. november 2019

Ian Ziering skal skilles: Afslørede det på instagram

”Beverly Hills 90210”-stjernen Ian Ziering har annonceret på instagram, at han og konen skal skilles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-01_kl._06.13.15.png
 (Foto: MEGA)

Efter at have været gift i næsten et årti har ”Beverly Hills 90210”-stjernen Ian Ziering og hustruen Erin valgt at lade sig skille.

Nyheden afslørede 55-årige Ian Ziering på sin instagram-profil torsdag aften. Her delte han flere ord om sin skilsmisse:

- Det er med tungt hjerte, at jeg må fortælle, at Erin og jeg går hver til sit. Med vores hektiske arbejdsplaner har vi aldrig haft mere travlt, og over de seneste år er vi vokset fra hinanden, fortæller Ian Ziering indledningsvis i sit instagram-opslag:

- Hun er en af de mest fantastiske mennesker, jeg nogensinde har mødt og den bedste mor overfor vores børn, skriver skuespilleren, inden han tilføjer, at bruddet er foregået uden dramatik – modsat af, hvad nogle amerikanske medier har skrevet:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-11-01_kl._06.12.47.png
 (Foto: MEGA)

Ian Ziering sammen med sin nu eks-hustru og børnene Mia, 8, og Penny, 6. Foto: MEGA

- Jeg har bemærket, at der bliver skrevet ting, som gør noget sensationelt, der bare ikke er sensationelt. Alle citater sagt af mig er falske og kun skabt af hadere, der vil forsøge at ødelægge vores intentioner om at fortsætte en god dialog, beskytte vores døtre og blive gode forældre, der arbejder sammen.

- Vi beder til, at I respekterer vores privatliv i denne svære tid, hvor vi skal fokusere på, hvad der er godt for vores piger.

I deres tid sammen nåede Ian Ziering og Erin at få to børn, Mia, 8, og Penna, 6.

Ian Ziering og Erin begyndte at date i september 2009, blev forlovet i februar 2010, før de sagde ”ja” til hinanden i maj samme år.

Ægteskabet var Ian Zierings andet. Han har tidligere været gift med model og skuespiller Nikki Schieler fra 1997 til 2002.

Herunder kan du tage den ultimative "Beverly Hilss 90210"-quiz:

Sponsoreret indhold