Kendte31. oktober 2019

Derfor har Linse ikke været inde og se Mikkel danse

Linse Kessler har endnu ikke været en tur forbi "Vild med dans"-studiet for at se lillebror, Mikkel Kessler, på dansegulvet. Hun regner heller ikke med at komme det
https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler_mr2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Når Mikkel Kessler står på dansegulvet i "Vild med dans" fredag efter fredag, er det ofte med hustruen Lea Hvidt på lægterne.

Men imens at Lea trofast sidder der uge og efter uge og klapper, når bokseren er på dansegulvet, har der endnu ikke været skyggen at se af hverken hans storesøste Linse Kessler eller hans niece Geggo.

Nu forklarer Linse, hvorfor hun ikke har været en tur forbi "Vild med dans"-studierne for at støtte sin lillebror.

Det gjorde hun, da hun i går havde inviteret pressen forbi til prøvesmagning på hendes nye madsted "Veganski".

- Jeg tror faktisk ikke, jeg skal ud at se Mikkel danse. Jeg stemmer på ham hver fredag, og Geggo er sød til at dele, at folk skal stemme på ham, siger Linse og fortsætter:

- Men jeg har alt for meget at se til, og så er det sådan lidt underligt i øjeblikket med os... Men det gider jeg ikke snakke mere om.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/_hjp7414.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Mikkel Kessler på dansegulvet hver fredag sammen med partneren Mille Funk. (Foto: MEGA)

Det er ingen hemmelighed, at forholdet imellem Geggo og Mikkel ikke har været specielt rosenrødt i løbet af 2019.

At forholdet var på frysepunktet bekræftede Geggo, da der i august var pressemøde på den nyeste sæson af "Familien fra Bryggen".

- Vi taler ikke sammen. Det er så latterlig en grund, at jeg ikke kan fortælle dig den. Vi holder det lidt privat.

- Men jeg kan godt bekræfte, at vi ikke taler sammen, sagde Stephanie Geggo til SE og HØR, da der var pressemøde på den nye og 16. sæson af ”Familien fra Bryggen”.

At Geggo i dag sørge for at heppe på Mikkel på de sociale medier, når der er "Vild med dans", kunne dog godt tyde på, at det ellers anstrengte forhold er begyndt at bløde lidt op.

Sponsoreret indhold