Kendte9. marts 2017

Deler fotos af datter efter selvmord: I dag ville Julia være fyldt 18

En britisk far har valgt at dele en række hjerteskærende billeder, der viser hans datter i minutterne før, at hun døde. Den unge pige havde valgt at tage sit eget liv på grund af mobning – og fem dage efter sit selvmordsforsøg døde hun. OBS: Billederne kan virke voldsomme
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/selvmord_1.jpg
 (Foto: Twitter/Adrian Derbyshire)

I dag ville Adrian Derbyshires datter være fyldt 18 år – og den unge pige skulle selvfølgelig fejres dagen lang.

Desværre er der ingen feststemning eller glæde at spore hos Adrian Derbyshire på hans datters 18 års fødselsdag.

For i stedet for at give sin datter gaver i dag, lagde han blomster på hendes grav.

Julia Derbyshire, fra den britiske by Warrington, tog sit eget liv i december 2015, efter at den unge pige i længere tid var blevet mobbet.

Julia blev bare 16 år gammel – og hendes sørgende far valgte i de sidste minutter af hendes liv at tage en række billeder af datteren.

Billederne har ligget gemt på faderens mobil, men i dag - i anledning af, at Julia kunne være fyldt 18 år - fandt han billederne frem igen.

For billederne skal ses, mener faderen.

Han håber, at de hjerteskærende billeder af hans døende datter kan være med at sætte fokus på mobning og de forfærdelige konsekvenser, som mobning kan have på sine ofre.

Til Metro fortæller faderen:

- Jeg tog billederne minutter inden, at Julia døde og gemte dem i min telefon indtil nu, fordi jeg vidste, at jeg ikke ville have lyst til at kigge på dem, og det har jeg stadig ikke.

- Men jeg vidste, at jeg ville få brug for dem for at skabe opmærksomhed, fortæller Adrian Derbyshire til Metro og tilføjer:

- I stedet for at invitere hende på champagne for at fejre hendes 18 års fødselsdag lagde jeg blomster på hendes grav.

Det var Adrian Derbyshire, der fandt sin datter bevidstløs i familiens hjem i oktober 2015. Datteren havde forsøgt at tage sit eget liv ved at hænge sig.

Julia blev bevidstløs hastet på hospitalet, hvor hun lå i fem dage, før at hun døde. Hun kom aldrig til bevidsthed igen.

Nu håber faderen, at billederne af hende kan hjælpe andre til at forstå, hvor alvorlige konsekvenser mobning kan have.

Du kan se billederne herunder:

OBS: Billederne kan virke voldsomme!

Julia Derbyshire er død

Sponsoreret indhold