Rystende 112-opkald frigivet: Forsøgte Mischa at begå selvmord bytur?

Nogen sneg stoffer i Mischa  Bartons drink, da hun fejrede sin 31 års fødselsdag i onsdags.

Nogen sneg stoffer i Mischa Bartons drink, da hun fejrede sin 31 års fødselsdag i onsdags.

Foto: All Over Press)

En fødselsdagsfest for vennerne endte i slutningen af januar brat for skuespillerinde Mischa Barton.

Under fejringen af sin 31 års fødselsdagsfest sammen med vennerne begyndte den britiskfødte skuespiller pludselig at opføre sig mærkeligt, og til sidst måtte hun frivilligt lade sig indlægge på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Nu er 112-opkaldet i forbindelse med Mischa Bartons indlæggelse så blevet frigivet.

Opkaldet blev foretaget af Mischa Bartons nabo, der blev bekymret, da hun hørt skuespillerinden skrige og råbe fra haven.

- Min nabo bagved mig skriger hysterisk i sin baghave, og hun truer med at tage sit eget liv, siger den rystede nabo til alarmcentralen.

- Skriger hun bare, eller råber hun om hjælp?, spørger alarmcentralen herefter.

- Hun skriger, og hun siger noget i retning af, at ”Jeg vil bare dø”. ”Jeg vil tage mit liv”, fortæller naboen herefter.

Du kan høre alarmopkaldet i videoen nederst i denne artikel.

Efter alarmopkaldet blev Mischa Barton indlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, hvor lægerne kunne konstatere, at der var flere ulovlige stoffer i hendes blod. Mischa Barton havde indtaget stoffer uden at vide det – formentlig i sin drink.

- Jeg blev informeret af personalet om, at jeg havde fået GHB (en forkortelse for Gamma-hydroxybutyra, der også kaldes fantasy, red.). Efter en overnatning er jeg hjemme, og jeg har det fint, skriver Mischa Barton til People.

Dagen efter blev hun udskrevet igen, og i en udtalelse til magasinet People fortalte hun herefter om den ubehagelige oplevelse, der altså resulterede i, at hun truede med at tage sit eget liv.

- Mens vi fik drinks gik det op for mig, at noget ikke stemte, da min opførsel blev mere uregelmæssig, og det blev forværret over de næste mange timer, fortalte Mischa Barton i en meddelelse, som hun efterfølgende gav videre til det amerikanske medie People.

- Dette er en læring til alle unge kvinder derude. Vær opmærksom på jeres omgivelser, tilføjede hun.

Du kan høre alarmopkaldet i videoen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close