I dag blev de gift: Her mødte Christopher og Cecilie hinanden

Parret til Roskilde Festival 2018.

Parret til Roskilde Festival 2018.

Foto: Dan Mariegaard

Selv om Christopher var – og er – en af Danmarks mest succesfulde popstjerner, havde han ikke succes med at slå benene væk under Cecilie sådan lige med ét.

Der skulle faktisk flere tilfældige møder til, før popstjernen fik sin Cille.

I dag forseglede parret så deres kærlighed, da de siger ”ja” til hinanden, fem år efter at de mødte hinanden for første gang.

Brylluppet foregår på Helenekilde Badehotel, der ligger i smukke omgivelser i Tisvildeleje.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christopher, 27, og hans forlovede Cecilie Haugaard, 28, fotograferet under Copenhagen Fashion Week i januar.

Fotograferet under Copenhagen Fashion Week i januar. Foto: Aller Media

Brudeparret har tidligere fortalt om den famøse første gang, hvor de mødte hinanden under SPOT Festivalen i Aarhus i foråret 2014:

Christopher fortalte dengang til Eurowoman:

- Det var min manager Thomas, der introducerede mig til Cille, og jeg vidste godt, hvem hun var, for jeg havde stalket hende lidt på Instagram. Cille havde på et tidspunkt set mig i noget live-tv, hvor det var poppet op, hvilke profiler jeg senest havde tjekket ud, og hvor hun var en af dem.

- Jeg prøvede først at forklare mig ud af situationen ved at sige, at der var en anden, der havde holdt min telefon for mig, men den hoppede du ikke rigtig på, fortalte Christopher i 2016 til Eurowoman.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilie og Christopher til bal hos dronningen. Foto: Dan Mariegaard

Cille svarede i samme interview:

- Jeg kendte ham slet ikke, men da vi mødtes, glemte vi bare tid og sted. Der var en vild kemi mellem os fra første sekund.

Parret blev dog ikke kærester lige med det samme – Cecilie var nemlig vild med en anden fyr på det tidspunkt.

- Der skete det, at jeg skrev til Cecilie: "Tak for i går. Skal vi ses igen?" Og så svarede hun: "Chris, du virker skidesød, men jeg er vild med en anden." Men jeg kunne jo godt mærke, at der havde været noget kemi den aften, så i stedet for bare at smække døren i holdt jeg den på klem og skrev: "Okay, he's a lucky guy."

Artiklen fortsætter under billedet...

Christopher og Cecilie Haugaard har været sammen siden 2014.

Cecilie og Christopher på festival. Foto: Aller Media

Christopher og Cille fortsatte med at skrive med hinanden – de mødtes også enkelte gange over sommeren – og så ”var der jo Tisvilde”, hvor parret tilbragte en hel dag sammen, som Cecilie selv fortalte i interviewet:

- Det var der, Chris sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?" Og jeg sagde: "Jo, det kan vi godt." Det var 3. august. Piger har noget med, at man skal have en kærestedag.

Samme sted hvor de fik kærestetitel på, var også stedet, der dannede rammen om frieriet.

3. september 2018 delte Cille et foto fra Tisvilde, hvor hun forelsket sad i skødet på Christopher. Til billedet afslørede modellen, at han havde været på knæ.

- Sidste aften var den bedste i mit! Det største JA jeg nogensinde har givet, skrev en forelsket Cille på Instagram.

I dag venter der hende endnu en uforglemmelig dag og aften, når hun og Christopher forsegler kærligheden ved deres længe ventede bryllup.

Christopher og Cecilie Haugaard

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close