Kendte 23. september 2021

Hvad? Ellie Goulding ønskede ikke at falde for manden

Selvom sangerinden og kunsthandleren har været gift siden 2019, så var det åbenbart slet ikke ham, som stjernen troede, hun ville ende med at falde for
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 34-årige sangerinde var overbevist om, hun vidste, hvem hun skulle tilbringe resten af sine dage med. En hun kunne dele sin passion for musik med.

Måske hun var så skråsikker, fordi de fleste af hendes tidligere forhold har været med andre inden for branchen.

Alligevel skulle det ende med at gå en helt anden vej for ”Love Me Like You Do”-sangerinden, der blev gift i september 2019 med kunsthandleren Caspar Jopling.

I et nyt interview kunne hun ifølge Mirror desuden fortælle, at hun stadig den dag i dag er overrasket over, at de to endte med at være hinandens eneste ene.

- På en eller anden romantisk måde, så tænkte jeg: ”Jeg er musiker, så jeg ender med at finde sammen med en anden musiker, og det kommer til at være helt fint, og vi kommer til at sidde og spille musik sammen hele dagen og være kreative sammen”, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret faldt pladask for hinanden tilbage i marts 2017. Foto: MEGA

Flere store navne på CV'et

Sangerinden har da bestemt også givet det sine forsøg.

For inden hun fandt sin nuværende kærlighed, så datede hun blandt andet verdensstjernen Ed Sheeran, One Direction-stjernen Niall Horan, DJ’en Skrillex og ikke mindst var det rygtet, hun datede Calvin Harris i forbindelse med deres fælles track ”I Need Your Love”.

I stedet blev det gennem Gouldings kontakter i det britiske kongehus, hun endte med at finde frem til Jopling. Både Goulding og Jopling er nemlig venner med prinsesse Eugenie, mens Goulding desuden også har haft et tæt forhold til prins Harry.

Da parret blev gift for to år siden var det også under ganske royal stemning, at de to kunne sige ”ja” til hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Med til brylluppet var prinsessen og hendes søster, Beatrice samt flere store stjerner som både Katy Perry, Orlando Bloom, Sienna Miller og Sarah Ferguson.

Udover kun for få dage siden at kunne have fejret to års bryllupsdag, så var 2021 også året for en anden ganske særlig nyhed i familien. I maj måned fødte sangerinden nemlig parret deres første barn, sønnen Arthur Ever.

Sponsoreret indhold