Ellie Goulding afslører: Sådan skjulte hun sin gravide mave

Foto: MEGA

Det var svært ikke at få kaffen lidt galt i halsen, da den 34-årige Ellie Goulding i sidste uge på overraskende vis kunne dele billeder af sig selv med en ganske struttende mave i det britiske modemagasin Vogue.

I otte måneder har hun nemlig formået at holde sin første graviditet hemmelig, og der er derfor nu ikke mange uger til, at hun og gemalen Caspar Jopling, 29, bliver forældre for første gang.

Nu sætter sangerinden selv lidt ord på, hvordan hun klarede lige netop det at holde på en så, bogstaveligtalt, stor hemmelighed.

- Jeg stjal min mands jakke de første seks måneder, men det var mest, når jeg var ude og kigge i butikker, jeg tog ikke rigtig andre steder hen, fortæller hun i et nyt interview med Tim Lovejoy i programmet ”Sunday Brunch”.

Ifølge hende så var det faktisk slet ikke så svært, som man måske ellers skulle tro at gemme sådan en babybule af vejen.

- Når jeg var ude at gå, så gemte jeg den egentligt bare væk. Det var ikke så svært, og på grund af lockdown, så har jeg heller ikke rigtig ses med nogen, lyder det videre fra ”Starry Eyed”-sangerinden.

Artiklen fortsætter under billedet

Ellie Goulding og Caspar Jopling på deres bryllupsdag den 31. august 2019. Foto: MEGA

I interviewet med Vogue i forbindelse med photoshootet, som helt absurd blev foretaget over Zoom, fortæller hun desuden, at hun faktisk opdagede, hun var gravid på en helt særlig dag.

Det var nemlig mens hun og manden Caspar var taget væk for at fejre deres et års bryllupsdag, at hun pludseligt stod med en positiv graviditetstest i hånden.

- Det var slet ikke planen. Tanken om at blive gravid, det virkede slet ikke til at være en realitet, lød det blandt andet fra hende.

Men det skete altså, og nu er der ikke længere mange uger til, at hun kan kalde sig selv for mor.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret mødte hinanden tilbage i 2016, og sangerinden har tidligere udtalt, at det bestemt ikke var ”kærlighed ved første blik”.

Men kærlighed blev det nu alligevel til, og de to endte med at sige deres ”ja” til hinanden ved et storslået bryllup i 2019, hvor flere kendte og ikke mindst kongelige deltog.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close