Kendte5. juni 2021

For første gang: Ellie Goulding viser sønnen frem

Sangerinden og hendes mand blev forældre til deres lille søn torsdag den 29. april
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega612580_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Siden den 34-årige sangerinde Ellie Goulding og hendes mand, Caspar Jopling i starten af maj måned kunne afsløre, at de var blevet forældre, har parret ikke delt meget ud.

Det kommer dog næppe som den største overraskelse, da Goulding formåede at holde selve graviditeten hemmelig de første knap otte måneder, inden hun på et cover af Vogue kunne vise den voksende mave frem.

Nu har sangerinden dog valgt at dele en helt særlig video på sin Instagram-profil, der viser både billeder og små klip, som Jopling har taget af hustruen under hele graviditeten.

- Jeg lancerede et KÆMPE uforudset projekt det her år. Tror det måske er det bedste projekt indtil nu, skriver hun blandt andet til videoen, der viser maven fra de første spæde måneder og frem til selve ankomsten af parrets søn, Arthur Ever Winther.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/ellie_goulding_soen.jpg
 Foto: MEGA

Sangerinden med sin nyfødte søn i armene. Foto: Privat/Instagram

Det er det allerførste billede, som sangerinden har valgt at dele af sønnen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Videoen har da også allerede fået mere end 820.000 likes og flere hundrede søde og rosende kommentarer fra Gouldings fans.

Jopling og Goulding mødte hinanden første gang helt tilbage i 2016, hvor sangerinden før har indrømmet, at det bestemt ikke var ”kærlighed ved første blik”.

- Jeg sad ved siden af Caspar, og han kom fra en kæmpe landmands-familie, og jeg snakkede om, hvordan jeg var veganer, og han snakkede om, hvor meget han elskede kød: oksekød, kylling og lam og alt andet. Så vi havde bogstaveligtalt intet til fælles, har hun tidligere udtalt om parrets første møde ved en stor middag.

Alligevel fik Jopling charmeret sig ind på sangerinden, og de to tog på adskillige dates, inden de to blev forlovet i 2017.

De blev siden gift ved en stor, royal ceremoni i august 2019.

null

Sponsoreret indhold