Kendte3. september 2015

Se billederne: Hun har verdens mest PERFEKTE røv

Den amerikanske model Natasha Wagner bærer rundt på det, som Jeans-industrien har døbt ”Verdens Mest Perfekte Røv”. Læs hvorfor – og se billederne af bagdelen – her

Natasha Wagner

Hvis du altid har beundret J-Lo’s fyldige bagdel og tænkt ”mmm… det er altså den perfekte røv”, ja så skal du altså vende blikket imod en anden numse.

For den populære sangerinde er ikke indehaver af verdens mest perfekte røv – hvert fald ikke hvis det står til jeans-industrien.

Næh… verdens mest perfekte bagdel sidder på den amerikanske model Natasha Wagner. Og de sidste 14 år har jeans-industrien brugt den i dag 34-årige model flittigt, når der skulle designes og udvikles nye jeans.

For Natasha Wagner, der er 172 centimeter høj, har en krop, der er som skabt til jeans. Hendes numse er nemlig hverken for stor, for lille, for fyldig eller for flad. Den er – med jeans-industriens ord – perfekt.

Det skriver Mirror.

Du kan se billeder af Natasha Wagners røv i galleriet øverst i denne artikel.

Natasha Wagners røvgode bagdel har betydet, at hun har arbejdet for jeans-mærker som blandt andre Proenza Schouler, Gap, Lucky Brand, Old Navy og Levi’s – for blot at nævne nogle stykker.

Og det er ikke kun sådan, at hun lader sin numse agere prøveklud for nyudviklede jeans. Natasha Wagner sidder også med ved højbordet, når designerne taler om mulige nye modeller. Her kommer den garvede numse-model med gode tips om, hvordan den perfekte nye buks ser ud.

Selv ejer den 34-årige model omkring 100 par bukser – og når hun ikke har travlt med at arbejde sammen med sin numse, arbejder hun også som direktør isit eget modelbureau, ”In Demand”.

I et interview med Vogue har Natasha Wagner tidligere udtalt, at hendes røv-karriere begyndte ved et tilfælde, dengang hun gik i gymnasiet. Det tog kun hendes numse seks måneder at arbejde sig helt til tops. I dag er den så med til at sætte sit præg på bukse-moden.

Du kan se billeder af Natasha Wagners numse øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold