Har hun Danmarks flotteste bryster

Modellen Mette Munkø er super smuk og med perfekte bryster.

Modellen Mette Munkø er super smuk og med perfekte bryster.

www.johansenfoto.dk


De er simpelthen perfekte - intet mindre.

Ikke kun Mette Munkø selv, men også eksperten, som lavede hendes flotte fortrin er sædeles godt tilfreds med resultatet, der måske har givet den smukke model nogle af Danmarks allerflotteste bryster.

-I seks år har jeg drømt om at få kvindeformer. Jeg udviklede mig aldrig videre efter teenageformen, hverken i højden eller volumen.

Det var super smukt på billeder, at min krop var så neutral og mine proportioner var perfekte. Jeg havde flotte, runde og symmetriske bryster, men når jeg fik tøj på, lignede jeg bare et barn.

Jeg følte ikke, at min personlighed blev afspejlet i mit ydre, så jeg følte mig meget splittet.

Jeg ventede med at få barmen lavet indtil jeg havde opnået det jeg ville i min branche, og til sidst mente jeg, at nu var det på tide, at jeg skulle se ud, som jeg selv ønskede, og ikke længere som andre krævede.

Jeg er gået fra en lille B-skål til en D-skål, så jeg har ikke fået fyldt meget i.

Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle kunne anes, at jeg har fået lavet bryster, når jeg har tøj på.

Så vil jeg miste min professionalisme, når jeg er ude på arbejde som stud.jur. og senere i livet som jurist, fortæller Mette Munkø til seoghør.dk.


(www.johansenfoto.dk)

Af samme grund holder Mette sig fra deciderede babejobs, selv om tilbuddene er øget i takt med de mere voluminiøse former.

Den smukke pige betragter i stedet sig selv som nudeart-model.

-Jeg har gennem hele min karriere arbejdet hårdt på, at jeg blev anset som nudeart model fremfor nøgenmodel, da der i min terminologi er stor forskel på de to begreber.

LÆS OGSÅ: Søde sommermodeller

Nudeart er kunst, det er vanvittig teknisk og dermed noget af det sværeste at levere, hvorimod nøgenmodel er playboylignende billeder.

Jeg bevæger mig stadig primært i nudeart, da det er det, jeg er kendt for at kunne levere til punkt og prikke, selvom det kræver mere arbejde fra min side nu, da jeg med mine nye bryster har fået et mere babelignende look.


(Foto: Jonas Jönmark)

Jeg har skullet lære at arbejde med, at brysterne ikke kommer i fokus. Det har også krævet, at jeg fik lidt mere fylde på min bagdel så proportionerne passer.

Det er faktisk hele min krop, jeg har forvandlet, så brysterne ikke ser abnorme ud i forhold til hele mit kropsbillede.

Jeg har 10 års jubilæum til sommer, hvor jeg fylder 28.

Det er også årsagen til, at jeg valgte at få operationen nu, for jeg har udrettet langt mere end jeg drømte om!

Jeg har været udgivet i Tyrkiet, Sverige, Norge, Tyskland, England og på et museum i Belgien.

Og folk er kommet helt fra Finland og Oslo for at arbejde med mig.


(www.johansenfoto.dk)

Det seneste år har jeg fokuseret på mine workshops, hvor jeg oplærer fotografer og modeller, så de ikke skal gennemgå alle de fejl, jeg gjorde, og slippe for at bruge flere år på at lære, hvordan man navigere rundt i branchen.

Nu drømmer jeg mere om at dele min erfaring, for at gøre vores branche til et bedre sted for alle, forklarer Mette Munkø.

Det er også vigtigt for hende at understrege, at hun ikke kun har flotte former, men så sandelig også ben i næsen. Skønheden er i fuld gang med at studere jura.

-Jeg mødte mange blikke og uforstående adfærd i begyndelsen, men jeg ved, at det bunder i folks uvidenhed.

Samtidig er de lidt nysgerrige omkring, hvilket væsen jeg nu er.

Det er normal menneskelig natur, at vi dømmer folk, så vi kan placere dem i forskellige kasser og dermed forholde os til dem fra første møde.

Jeg har lært at have tålmodighed med folk og bare give dem lov til at have fordomme som, at jeg jo ikke kan stå i en retssal i mine høje hæle og lange negle og blive taget seriøst.

Men jeg går jo ikke udfordrende klædt, og jeg har ikke en opmærksomhedskrævende adfærd.

Jeg er er meget tilbageholdende, når jeg er i skole eller på job, fordi jeg er der for at lære, og ikke for at sælge en vare.

Det tror jeg har hjulpet folk til at se mine ambitioner og egenskaber indenfor juraen, men det tager tid og selvfølgelig er der modstand, for jeg er ikke den typiske jurastuderende.

Det er vigtigt for mig, at jeg besidder mere end blot mit ydre.


(www.johansenfoto.dk)

Jeg har alene bygget alt op, selv skabt mit image og bredt mit navn ud til en masse lande, så det er vigtigt, at folk ser mig som den jeg er, og ikke sidder fast i den forestilling, de har omkring mig.

Min jura vil jeg meget gerne bruge politisk.

Den store drøm er at komme til at sidde som juridisk rådgiver i EU, forklarer modellen, som lige nu knokler med familie-arveret og formueret, som hun holder meget af.

Og så er den flotte model i øvrigt single lige i øjeblikket.

-Min kæreste og jeg brød sidste sommer, så jeg har egentlig bare brug for at være mig selv og nyde de chancer og muligheder livet byder.

Jeg rejser utrolig meget, og mine dage er meget forskellige, så jeg er svær at leve sammen med.

Jeg kan virke rodløs og har det bare bedst med at have min frihed og ikke føle mig forpligtet til noget.

Jeg vil så nødigt såre eller svigte et andet menneske på grund af mine ambitioner, siger Mette Munkø.

Mød babs på stranden i videoen herunder.


Tjek også Foxy som model.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close