Kendte 25. april 2019

Hollywood-stjerne død

Skuespilleren Ken Kercheval er død i en alder af 83 år. Den amerikanske TV-stjerne er mest kendt for sin rolle som Cliff Barnes i hitserien "Dallas", som varede fra 1978 til 1991
Foto: MEGA

Nattehimlen over Hollywood er blevet en stjerne rigere, efter "Dallas"-stjernen Ken Kercheval er død. Han blev 83 år gammel.

Ifølge Deadline døde den afholdte TV-stjerne i søndags i byen Clinton, som ligger i hans hjemstat Indiana. Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt, oplyser det amerikanske medie.

Ken Kercheval er bedst kendt for sin rolle i TV-serien "Dallas", hvor han spillede Cliff Barnes. Kæmpesuccesen fik premiere i 1978, og den løb helt indtil 1991.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Ken Kercheval sammen med "Dallas"-kollegaen Cathy Podwell

Den nu afdøde skærmstjerne blev født i den amerikanske by Wolcottville i delstaten Indiana den 15. juli 1935. Han blev 83 år gammel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rollen som Cliff Barnes er Ken Kerchevals mest kendt karakter. Barnes var en af hovedrollerne i kultserien, som altså varede i 13 år.

Udover "Dallas" gjorde den nu afdøde TV-stjerne sit ansigt kendt i flere andre serier. Han medvirkede blandt andet i "E.R." (Skadestuen) og "Murder she wrote".

Ken Kercheval var også forbi filmens univers. I 70'erne medvirkede han i filmene "Network", "The seven-ups" og "F.I.S.T.". Hans seneste rolle på skærmen var her i 2019, hvor han tonede frem i "Surviving in L.A.".

Den afdøde skuespiller var gift to gange med henholdsvis Ava Fox og Cheryl Paris.

Ken Kercheval efterlade sig børnene Caleb, Liza og Madison.

Sponsoreret indhold