Kendte1. marts 2021

Hjemme hos Reese Witherspoon

Der er ikke sparet på noget i Hollywood-skuespillerens nye hus, som da også har kostet hende 126 millioner kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reese_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Mens Hollywood kører i slæbegear på grund af corona, har skuespiller og ikke mindst succesfuld producer Reese Witherspoon, 44, haft tid til at gå sin imponerende husportefølje efter i sømmene.

I april solgte hun sit 956 kvadratmeter store hus i Pacific Palisades nord for L.A. for 104 millioner kroner, og i november sagde Oscar-vinderen så farvel til sit Malibu-hjem i nærheden og hev 41 millioner kroner hjem på den konto.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/reese_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Reese Witherspoon, 44, har lige købt denne perle af et hus. (Foto: MEGA)

Alt sammen forberedelse til købet af denne perle i rigmandskvarteret Brentwood i Los Angeles, som Reese og gemalen, Jim Toth, 51, har smidt hele 126 millioner kroner efter.

For den pris får den bare 1,56 meter høje stjerne hele 883 kvadratmeter at boltre sig på.

Huset er bygget i 1993, og det er udstyret med luksus som pool, bibliotek, kæmpe walk-in-closet og garage med plads til tre luksusbiler.

Kæmpe succes

I 2006 vandt Reese en Oscar for sin præstation i Johnny Cash-biografien “Walk the Line”, og hun har siden slået sit navn fast i Hollywood både som skuespiller og som producer.

I 2010 lancerede hun produktionsselskabet Pacific Standard, som allerede har succeser som “Kvinden der forsvandt” “Wild” og “Big Little Lies” på CV’et.

Se det eventyrlige hus i galleriet herunder:

Hjemme hos Reese Witherspoon

Sponsoreret indhold