Kendte7. februar 2021

Hjemme hos Sylvester Stallone

Actionstjernen har købt nyt hus i Floridas Palm Beach-område for 216 millioner kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/syl.jpg
 (Foto: MEGA)

En af de største actionhelte gennem tiderne bor selvfølgelig allerede godt med lækre huse i flere af USA’s stater.

Men nu flytter 74-årige Sylvester Stallone til Florida i et kæmpehus på hele 975 kvadratmeter, som koster 216 millioner kroner, og så ligger det helt ned til vandet i det eksklusive Palm Beach.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/syl_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Sylvester Stallone, 74, er nok ikke i “Rambo”-form længere, men pengene er gode nok til at købe dette giganthus. (Foto: MEGA)

Huset er opført i 2014 i spansk stil, og der er selvfølgelig både gæstehus, pool, pejs, vinkælder, spa og så selvfølgelig et veludstyret træningscenter, så “Sly” kan holde sine store muskler i form.

De tidligere ejere købte huset for 163 millioner kroner i 2019, men siden er ejendomsmarkedet i Palm Beach kun gået op, op og op i den sydlige del af Florida godt hjulpet af de lave renter, samt at mange rige mennesker nu flytter til området for at slippe for stigende skatter i de nordlige stater.

Filmer stadig

Gitte Stallones eksmand har dog ikke sat karrieren på vågeblus, bare fordi han er flyttet til pensionistparadiset Florida og dermed flere tidszoner fra filmbyen Hollywood.

Selv om de største hits naturligvis stadig hedder “Rocky” og “Rambo”, så er den aldrende stjerne snart klar i “The Suicide Squad” med Margot Robbie, og så er der kraftige indicier på, at Stallone vender tilbage med en fjerde udgave af “The Expendables”.

Dermed ser filmlegendens samlede formue på 2,4 milliarder kroner ud til at vokse yderligere i fremtiden.

Se Sylvester Stallones imponerende nye hjem i galleriet herunder:

Hjemme hos Sylvester Stallone

Sponsoreret indhold