Hilda Heick ude af ”Vild med dans”: - Jeg vidste godt, hvad klokken havde slået

Fredag aften blev den sidste for den 74-årige Hilda Heick i ”Vild med dans”, og hun nåede derfor lige akkurat ikke med i kvartfinalen.

- Jamen altså jeg er jo både ked af det og lettet, for nu ved jeg, at der kommer to danse hver uge. Og det er altså lidt svært at nå, når man er nået en vis alder. Men takket være Michael nåede jeg jo to danse i denne uge, selvom jeg i søndags måtte sige til ham, at det når jeg altså aldrig, men det gjorde jeg, lyder det fra en rørt Hilda Heick efter afgørelsen.

Men trods en lettet Hilda, så er hun alligevel lidt ærgerlig over, at hun ikke får næste fredag med, da hun og dansepartneren skulle danse til Keld Heicks yndlings-julesang. Hvorfor han også tidligere på aftenen trak tilbage, at han håbede, hun røg ud.

- Vi havde jo allerede besluttet, hvad vi skulle danse til i næste uge, og det er en af hans yndlingsmelodier – det er også en af mine, og vi havde lige prøvet at tage et par dansetrin. Men det bliver en anden god gang, jeg danser wienervals med Michael.

Og det lader til, at det ønske godt kan gå i opfyldelse. For selvom de to nu ikke længere skal mødes hver dag og øve dansetrin, ja, så er deres venskab ikke noget, der går i opløsning.

Efter ni fredage med lange øvedage er det nu slut for Hilda Heick i "Vild med dans". Foto: Hanne Juul

For selvom der er stor aldersforskel mellem de to, så er de ikke i tvivl om, at kontakten skal bevares.

- Vi har virkelig kunne grine og også snakke alvorligt, jeg synes, vi har haft det utrolig hyggeligt sammen, fortæller Hilda, mens hun kækt fortsætter, at hun ”vil holde øje med ham”.

- Jeg skylder også stadig en middag oppe i vores nye sommerhus, så Hilda kommer altså ikke til at slippe for mig. Jeg har heller ikke nogen bedstemødre længere, men det har jeg måske nu, lyder det fra Michael og Hilda nikker godkendende til.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close