Keld Heick i kovending: Håber Hilda får en fredag mere

(Foto: Hanne Juul)

Fredag efter fredag har den 74-årige Hilda Heick danset sig ind i seernes hjerter sammen med sin dansepartner Michael Olesen.

Det har dog ikke altid været lutter lagkage derhjemme, for hendes jævnaldrende mand har savnet sin kone derhjemme, nu hvor de fleste timer blev brugt i danselokalet.

Men da SE og HØR møder ham inden fredagens udsendelse af ”Vild med dans” er meldingen en lidt anden.

- Jeg håber faktisk ikke, at hun ryger ud. Det har gjort de øvrige fredage, men nu synes jeg, det er sjovt, fortæller han.

Og det er der faktisk en helt særlig grund til:

- Der er det ved det, at jeg ved, hun næste gang skal danse til min yndlings-julesang. Så det ville jeg gerne se, lyder det fra Heick, der ikke kan andet end at smile bag mundbindet, da han bliver spurgt ind til konens talent.

Keld Heick havde fredag aften inviteret sin svigersøn, Jesper Vollmer, Jespers mor Linda og børnebørnene Elliot og Storm med ind for at se Hilda slå sig løs på dansegulvet. Foto: Hanne Juul

Han lægger bestemt heller ikke skjul på, at han nok er konens største fan, og at det til dels er seerne derhjemme, der har sikret hende fredag efter fredag.

- Jeg synes, det er så flot, så meget hun har klaret. Jeg synes, det vidner om, at hun for det første er utrolig udholdende, og at hun altid gør sit bedste. Det har hun altid gjort, hun kan simpelthen ikke nøjes med mindre end det bedste. Og så har hun åbenbart også seerne med sig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close