Kendte20. september 2023

Hilda Heick gled i badet og landede på ryggen: - Det var en stor forskrækkelse

Selvom Hilda Heick var i højt humør, da Wallmans onsdag aften slog dørene op, så var hendes fremmøde ikke muligt uden et par ekstra smertestillende piller i håndtasken
Både Hilda og Keld fik lidt af et chok, da den 77-årige dansktopsangerinde søndag gled i badet
Både Hilda og Keld fik lidt af et chok, da den 77-årige dansktopsangerinde søndag gled i badet
 Foto: GREGERS OVERVAD

Læs også: Keld og Hilda i sne-mareridt: Måtte tisse i en plasticpose

Det er absolut ikke lige til at se, medmindre man allerede er opdateret på det seneste dramatiske begivenheder hjemme hos Heick-familien i Nordsjælland.

For 77-årige Hilda Heick så naturligvis glad og strålende ud, da hun sammen med både ægtemanden Keld og en større venneflok svingede forbi Cirkusbygningen i København, hvor årets Wallmans Show havde premiere.

Men søndag fik den populære dansktop-stjerne lidt af en forskrækkelse derhjemme.

– Jeg er faldet ude i badet. Og jeg røg lige ned på ryggen, fortæller Hilda til SE og HØR ved premieren. Minere er alvorlige hos både hende og gemalen Keld, men det danske stjernepar er dog lettede over, der ikke skete mere.

– Jeg vendte mig for hurtigt på de glatte fliser, for du ved, jeg har jo travlt. Og så faldt jeg og slog mig rigtig slemt. Og jeg blev så forskrækket.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-20/_ll25851.jpg
– Så vi har bestilt en bademåtte nu, tilføjer Keld, mens Hilda havde taget nogle nødvendige smertestillende piller hjemmefra.
 Foto: Martin Høien

Hørte et skrig

Keld Heick kom naturligvis hurtigt sin hustru til undsætning, da hendes udbrud fra badeværelset absolut gav ham en vis panik.

– Jeg hørte skriget og jeg spænede gennem huset. Og råbte: ”Hvad sker der, hvad sker der?”

Der blev hastigt ringet til skadestuen, og Hilda fik sin elskede mand til at fragte hende ind forbi – bare for lige at blive tjekket for en sikkerhedsskyld.

– Jeg har ikke fået hjernerystelse – bare knald i låget, ler den friske sangerinde.

– Men sikken forskrækkelse. Jeg har det godt nu, så længe pillerne virker, men jeg har ondt i hele ryggen. Jeg har i hvert fald sagtens kunne mærke det efterfølgende i de her dage her siden, fortsætter hun.

– Så vi har bestilt en bademåtte nu, tilføjer Keld grinende.

Duoen havde en hel flok af venner med, og parret glædede sig som altid til det stort anlagte show Wallmans.

Sponsoreret indhold