Kendte10. december 2015

Nu hyldes han: Her siger betjent farvel til sin elskede hest

En amerikansk betjent bliver i disse dage hyldet, efter at et billede af ham er blevet delt tusindvis af gange. Billedet viser det rørende øjeblik, hvor betjenten siger et sidste farvel til sin elskede hest, der netop er omkommet i en trafikulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/politi_hest.jpg
 (Foto: Facebook)

Det strømmer ind med varme og trøstende ord til en amerikansk betjent.

Årsagen er dette billede, der viser det rørende øjeblik, hvor betjenten siger et sidste farvel til sin elskede hest, Charlotte.

Hesten var netop omkommet i en voldsom ulykke, mens den var på arbejde.

Ulykken skete sidste torsdag i Houston, Texas. Af endnu ukendt årsager fik hesten Charlotte smidt sin betjent af sig og styrtede selv ud på kørebanen, hvor hun blev ramt af en lastbil.

Mens Charlotte lå dødeligt kvæstet på kørebanen, ildede hendes betjent – D. Herrejon – til og knælede foran hende. Og det var hér, at billedet af betjenten, der siger farvel, blev taget.

null

Billedet blev lørdag delt af dyrevelfærdsorganisationen Animal Justice League, og billedet har allerede høstet over 17.000 rørende tilkendegivelser i form af likes.

- Vi beundrer denne betjents hjerte og styrke, for, som I ved, når du mister et dyr, er det hjerteskærende og hårdt at være hos dem, når de ånder ud. Tak til ham for at elske sin partner og ven til det sidste, skriver Animal Justice League som kommentar til billedet.

Også politiet i Houston har kommenteret det tragiske dødsfald, der har ramt korpset.

- Hun elskede sit job og var altid klar til at arbejde og sætte skurke bag tremmer og nusse med børn, skriver politiet på sin Facebook-profil.

Sponsoreret indhold