Kendte21. september 2015

Frem med lommetørklædet: 92-årig synger kærlighedssang til døende kone

Det er svært ikke at blive rørt over denne video, der viser øjeblikket, hvor 92-årige Howard synger en kærlighedssang til sin døende kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/farvelsang.jpg
 YouTube

Frem med lommetørklædet, for der er ”fare" for, at du får tårer i øjnene, når du ser denne video.

Videoen viser det rørende øjeblik, hvor 92-årige Howard på smukkeste vis synger en kærlighedssang til sin døende kone Laura, 93, der ligger på hospice.

Laura og Howard har været gift i 73 år, og parret fra USA har altid haft en sang, som betød noget særligt for dem: Rosemary Clooneys version af ”You’ll Never Know”.

Det var nemlig den sang, der trøstede Laura, da hun måtte undvære Howard under Anden Verdenskrig.

Så det var naturligvis den kærlighedssang, som Howard sang for sin kone, da hun for nyligt lå på hospice mættet af dage.

Det er parrets barnebarn Erin, der filmede det rørende øjeblik, der fandt sted tidligere på måneden. Efterfølgende lagde hun videoen på sin Facebook-profil, hvor den hurtigt gik verden rundt.

- Efter jeg lagde videoen på Facebook, begyndte den at gå viral, og alt den kærlighed, vi modtog, løftede vores humør… selv bedstemors! Hospicet erklærede hende ”rask” nok til at komme hjem og tilbringe de sidste dage herhjemme. Mens jeg skriver dette, er min smukke bedstemor Laura Virginia stadig hos os, skriver Erin som kommentar til videoen, som hun lagde på YouTube 20. september.

Du kan se den her:

Sponsoreret indhold