Kendte27. maj 2016

Lommetørklædet frem: Her får hun RØRENDE overraskelse

Det er svært ikke at få tårer i øjnene, når man ser denne lidt over to minutter lange video fra Heather Duquettes bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/datter_bliver_overrasket_roed_cirkel.jpg
 (Foto: YouTube)

Du kan ligeså godt finde lommetørklæderne frem – for der er en reel risiko for, at du får tårer i øjnene, når du ser denne lidt over to minutter lange video fra Heather Duquettes bryllup.

Videoen viser nemlig det rørende øjeblik, hvor hendes far – 64-årige Ralph Duquette – overrasker hende og rejser sig fra sin kørestol og følger hende op ad gulvet.

Heather, der bor i Maine, USA, havde nemlig slet ikke regnet med, at han ville være i stand til det.

https://imgix.seoghoer.dk/far_overrasker_datter.jpg

Ralph insisterede på at følge sin datter op ad gulvet - og der var ikke et øje tørt. Foto: YouTube

Ralph havde i flere år kæmpet mod leukæmi, og den hårde kemobehandling havde givet ham lammelser flere steder i kroppen. Oven i det havde han også mistet synet på sit ene øje, efter at han var faldet, da han forsøgte at tage sine første skridt.

Men på datterens store dag ville Ralph følge hende op, og derfor trænede han intensivt – og i hemmelighed – med en fysioterapeut – så han kunne overraske sin datter på rørende vis. Og man må sige, at det lykkedes! Selv om faderen var usikker på sine fødder undervejs, var der ikke et øje tørt til brylluppet, der fandt sted i oktober 2015.

Videoen af det rørende øjeblik blev siden lagt på de sociale medier og YouTube – og her går den nu endnu engang sin sejrsgang.

Du kan se det rørende øjeblik herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_91.png

Sponsoreret indhold