Kendte18. juni 2019

Her er den brutale måde Khloe opdagede sin mands utroskab

Nu løfter Kardashian-familien langt om længe sløret for, hvordan Khloe Kardashian opdagede sin mands utroskab tilbage i februar – og hvordan hele familien reagerede efter den chokerende nyhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-18_kl._06.37.23.png
 (Foto: MEGA)

Reality-verdenen i Hollywood blev ramt af et vaskeægte drama tilbage i februar, da det kom frem, at et sandt utroskabsdrama var brudt ud.

Khloe Kardashian valgte at smide sin basketball-kæreste Tristan Thompson på porten, efter han havde været utro med sin søsters bedste veninde.

Nu får vi langt om længe løftet sløret for, hvordan Khloe fandt ud af, at hendes mand havde kysset med Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods.

Det sker i sæsonafslutningen af reality-programmet ”Keeping Up With the Kardashians”.

Sidste afsnit vil ifølge TV-stationen give seerne ”alle detaljerne om utroskabsdramaet”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_10056270b_0.jpg
 Foto: MEGA

Tristan og Khloe, mens de stadig var sammen. Foto: MEGA

I en teaser for det kommende afsnit af programmet afsløres det dramatiske øjeblik, hvor Khloe får besked om, at hendes mand – og faren til deres datter Thrue – har været hende utro.

Og det var som bekendt ikke med hvilken som helst kvinde: Det var med Jordyn Woods, der er (eller var) bedste veninde med Khloes lillesøster Kylie, og dermed en længe betroet ven af Kardashian-klanen.

- Jeg vidste, hvem han var, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at hun var den type, fortæller Khloe i teaseren fra programmet.

En chokeret Kylie svarer:

- Jeg tænker bare, ”Hvad tænkte de på?”

I sæsonafslutningen hører vi også, præcis hvordan Khloe fik den knusende nyhed.

Det skete over telefonen, da en tæt ven af familien – Larsa Pippen – ringede til Khloe og fortalte, at ”Tristan og Jordyn var ud over hinanden i går aftes”.

Herefter kan man høre, hvordan Kris Jenner fortæller Kim Kardashian, at ”vi må finde ud, hvad den hele og sande historie er”.

Kim Kardashian svarer straks ”Tristan har indrømmet det!”

Det var tilbage i februar, det kom frem, at 21-årige Jordyn Woods havde været lidt for tæt med Tristan Thompson under en fælles fest.

Efterfølgende blev de begge smidt på porten af Kardashian-familien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-20_kl._09.24.53.png
 Foto: MEGA

Kylie Jenner og Jordyn Woods, inden utroskabsdramaet tog sin begyndelse. Foto: MEGA

En måned senere forsøgte Jordyn Woods at rede trådene ud under et interview med Jada Pinkett-Smith i TV-showet ”Red Table Talk”. Her fortalte Jordyn, at Tristan kyssede hende, men at hun forlod festen straks derefter.

Efter programmet blev vist, gik der kun 28 minutter, før Khloe sendte en bitter stikpille i retning mod Jordyn:

- Hvorfor lyver du, @jordynwoods?? Hvis du forsøger at redde dig selv ved at stå frem offentligt i stedet for at ringe til mig først og sige undskyld, så vær i det mindste ærlig med din historie. Du er årsagen til, at min familie er gået i stykker, skrev en vred Khloe på sin Twitter-profil i marts.

Nu lader det til, at vi får hele historien i sidste afsnit af ”Keeping Up With the Kardashians”.

Sponsoreret indhold