Reality 29. maj 2019

Tristan var Khloé Kardashian utro: Nu får hun opbakning fra en uventet person

Lamar Odom bakker nu sin ekskone op og kritiserer Tristan Thompson for utroskab - selvom han selv var Khloé utro gentagende gange, da de dannede par
Foto: MEGA

Khloé Kardashian er for nyligt kommet ud af et meget turbulent forhold med basketball-spilleren Tristan Thompson, som hun har datteren True sammen med. 

Dråben, der fik bægeret til at flyde over, var, at Tristan var Khloé utro med lillesøster Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods. Venskabet mellem de to er fortid - akkurat som forholdet mellem Tristan og Khloé. 

Men nu får Khloé opbakning fra en noget uventet person. Det er nemlig hendes eksmand, 39-årige Lamar Odom, der tager bladet fra munden og roser Khloé til skyerne, mens han har lidt mindre tilovers for Tristan. Det sker i et intervie med ET.

Foto: MEGA

Khloé har datteren True med ekskæresten Tristan Thompson (foto: MEGA) 

- Det er en dum situation. Hun fortjener det ikke. Hun er et smukt menneske både indeni og udenpå. Du ved - det er bare en mand, der er så dum, som jeg var. En dårlig beslutning, siger han til mediet. 

Og dermed mener Lamar altså, at Khloé fortjener bedre end en mand, som er hende utro - og det er måske årsagen til, at han ikke længere er sammen med hende. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For referencen til, at han også har været dum, går tilbage til det turbulente forhold mellem ham og Khloé, som var sammen var 2009 til 2016. Her var han nemlig også utro. 

Det er dog ikke det eneste, Lamar taler om i interviewet. Her sætter han også ord på den overdosis, der tilbage i 2016 nær kostede ham livet. Efterfølgende blev Lamar indlagt på hospitalet, hvor hans hjerte stoppede to gange. 

Foto: MEGA

Khloé og Lamar dannede par fra 2009 til 2016 (foto: MEGA) 

Under hele forløbet var Khloé ved hans side - også selvom de to var separerede på det tidspunkt, og blev skilt det efterfølgende år. Lamar gav Khloe credit for, at hun var én af de mennesker, der gav ham den støtte, han havde brug for, for at komme ovenpå igen. 

- Forestil dig, hvis du vågnede uden at kunne gå og tale i morgen. Det var det uhyggeligste. Men Khloé hjalp mig. Hun tog billeder af min mor og min bedstemor med og fik mig til at sige deres navne, siger han. 

Og ja; så addresserer han naturligvis også sin påstand om, at han har været sammen med over 2.000 kvinder. 

- Jeg har måske overdrevet lidt, indrømmede han.

Han indrømmede også, at han godt ved, at han sårede Khloé, da nogle af de piger på hans abnormt lange liste, er blevet tilføjet, mens han stadig var sammen med Khloé. 

Sponsoreret indhold