Kendte 26. december 2015

Vildt og vanvittigt! : Her er de skøreste og smukkeste billeder fra 2015

Året går på hæld, og i den anledning har vi på SE og HØR fundet en perlerække af de billeder, der tog pusten fra os i 2015. Se det imponerende galleri lige her

Året der gik - billeder fra hele verden 2015

ÅR 2015 går på hæld. Snart skriver kalenderen 2016, og et nyt år står for døren med alle dens udfordringer og oplevelser.

Men inden vi for alvor kaster os ind i det nye år, bør vi lige stoppe op og se tilbage på året, der er gået.

SE og HØR har i den anledning samlet en perlerække af de billeder, der for alvor tog pusten fra os i år 2015. Du kan blandt andet se det imponerende øjeblik, hvor en løve pludseligt må løbe for sit liv og søge tilflugt i et træ, da en gruppe arrige gnuer jagtede den.

Eller det smukke – men dødsensfarlige – øjeblik, hvor naturen spillede med sine helt store muskler og sendte utallige lyn ned mod jorden under et rasende uvejr i Sydafrika.

Eller du kan møde hunden Hulk, der tidligere på året blev far til et kuld helt specielle hvalpe. De små hårtotter – i alt otte – havde nemlig en værdi af svimlende 3,4 millioner kroner – for farmand er nemlig verdens største pitbull. Hvis du vil se endnu flere billeder af Hulk og dens hvalpe, kan du se dem her.

Se alle de imponerende billeder fra år 2015 i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold