Kendte27. juli 2015

Hulk har fået hvalpe – og de er over 3 millioner kr. værd!

Verdens muligvis største pitbull er blevet far til otte hvalpe – og de små bedårende pelsklumpe er svimlende 3 millioner kroner værd, så det er frem med den helt store pung, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at få fingre i én af de små spirrevipper.

Vanvittige billeder: Se ’lille’ Hulks VILDE forvandling

Han ligner mest af alt én, der kunne sluge en mindre hund i én mundfuld, men i disse dage viser hunden Hulk en helt anden, og langt mere bedårende, side af sig selv

Den over 78 kilo tung pitbull, som meget forståeligt kaldes verdens største pitbull, er nemlig blevet far til otte vidunderlige hvalpe, og han bruger derfor masser af tid på at nusse sine otte små hvalpe og sørge for, at de små hvalpe har det godt.

De otte pitbull-hvalpe er nemlig guld værd – og ikke kun for den stolte far.

Ejeren Marlon Grennan fra New Hampshire fortæller ifølge det britiske medie Daily Mail, at de otte hvalpe kan blive solgt for svimlende 3,4 millioner kroner i alt – men så skal de otte hvalpe også alle gennemgå og bestå et træningsforløb, der vil gøre dem til stabile og lydige vagthunde.

Hvis hundene blot bliver solgt som kæle-hunde, vil de kunne sælges for lige knap 200.000 kroner per styk – alene på grund af at deres far er Hulk, den berømte pitbull.

Marlon Grennan håber og tror også, at der gemmer sig et par hvalpe i kuldet, som kan gå hen og blive ligeså stor, hvis ikke større, end deres far, som hver dag guffer to kilo rent kød i sig.

- Om cirka fem-syv uger kan vi begynde at se, hvordan de udvikler sig hver især, og så kan vi få et billede af præcis hvor store, de vil blive, siger ejeren Marlon Grennan til Daily Mail og afslører, at flere af hvalpene allerede er blevet solgt.

Du kan se billeder af Hulk og hans hvalpe øverst i denne artikel.

Den nybagte pitbull-far blev verdenskendt tidligere på året, da billeder af den dengang 17 måneder gamle kæmpehund gik verden rundt. Flere rasede og sagde, at så stor en hund var for farlig, og at familien fra New Hampshire satte deres eget, og ikke mindst deres søns, liv i fare ved at have en så enorm hund boende.

https://imgix.seoghoer.dk/hulk3.jpg
 Barcroft TV/YouTube

Hulk er bestemt en stolt far. Du kan se flere billeder af ham og hans hvalpe øverst i denne artikel. Foto: Barcroft TV/YouTube

Men familien svarede tilbage på kritikken med ophøjet ro. Hulk er nemlig blid som et lam trods sin enorme størrelse og lidt ”farlige” look.

- Han er en vidunderlig, en ganske veltrænet hund, udtalte ejeren Marlon Grennan ifølge det amerikanske medie ABC News tidligere på året. Han tilføjede, at han ønsker at ændre billedet af den omdiskuterede muskelhund.

- Pitbulls er kun i medierne, når dårlige ting sker, og så bliver myten af dem som monstre foreviget, sagde ejeren.

- Men det er ikke sandt. Det er muligvis ikke en hund for alle, men med en passende træning og en god ejer kan de blive en fantastisk familie-, arbejds- eller vagthund, sagde Marlon Grennan, der bor i New Hampshire med sin kone Lisa, sønnen Jordan og Hulk.

Men du gør nok klogt i ikke at forsøge at stjæle eller på anden vis behandle Hulks små uldtotter forkert – for så skal farmand nok vise sine mindre kærlige sider.

Han er nemlig i fuld gang med at blive trænet op som vagthund. Og han klarer 'skolearbejdet' til UG, fortæller Marlon Grennan, som sammen med sin kone ejer Dark Dynasty K9, som er en af de bedste kenneler i New Hampshire til at avle og træne blandt andet vagthunde.

Familien ejer foruden Hulk 11 andre pitbulls, som alle bor hos dem på deres store gård. Dog er Hulk kongen på ejendommen - hvert fald når det kommer til størrelse.

Du kan se billeder af Hulk og de otte hvalpe øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold