Kendte13. april 2020

Shailene Woodley åbner op: Bekæmpede skræmmende sygdom

”Big Little Lies”-skuespilleren Shailene Woodley åbner op om en svær tid i sine 20’ere, da hun var ramt af en skræmmende sygdom, der næsten fik hende til at stoppe karrieren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shailene_woodley.jpg
 Foto: MEGA

For første gang åbner ”Big Little Lies”-skuespilleren Shailene Woodley op omkring sine tidligere helbredsproblemer.

I et nyt interview med The New York Times fortæller skuespilleren om en svær tid i starten af 20’erne, da hun kæmpede med en sygdom, der næsten satte en stopper for hendes spirende karriere.

- Jeg har ikke snakket meget om det her offentligt, og jeg vil gøre det en dag, men jeg var meget, meget syg i starten af mine 20ere, afslører hun i interviewet.

Skuespilleren fortæller, hun særligt var ramt i årene, hun var i gang med optagelserne til ”Divergent” teenage-sci-fi-filmene.

- Derfor sagde jeg nej til en masse muligheder, fordi jeg skulle have det bedre, og de jobs endte i stedet hos kollegaer, som jeg elsker.

https://imgix.seoghoer.dk/megass5886189_002.jpg
 Foto: MEGA

Det var ikke kun i "Divergent"-filmene, Shailene Woodley skulle bekæmpe sine modstandere. Også i det private kæmpede skuespilleren mod angst, sygdom og tabte roller. Foto: MEGA

Men det betød også, at hun måtte kæmpe med at prioritere hendes helbred over hendes karriere, selvom folk i hendes tætteste kredse blev ved med at fortælle hende: ”Du skulle ikke have sagt nej til det” og ”du skulle ikke have været syg!”.

- Det kombineret med min egen interne proces, hvor jeg tænkte: ”kommer jeg til at overleve det her, jeg går igennem lige nu, og kommer jeg nogensinde til at blive rask eller overhovedet have mulighed for at arbejde på projekter, jeg er passioneret omkring?”. Jeg var et sted, hvor jeg ikke havde noget valg, jeg kunne kun overgive mig og sige farvel til min karriere, og det gav mig den her negative stemme i mit hoved, som blev ved med at cirkle rundt i flere år efterfølgende, siger hun.

Skuespilleren fortæller ærligt, at hendes 20’ere føltes som at være i en vaskemaskine, hvor hun blev kastet rundt over det hele.

- Som teenager og som barn, der troede jeg altid, at skuespil var en hobby, og jeg ønskede aldrig, ideen om at gøre det til en karriere skulle tage min passion for skuespil væk.

Hun uddyber i interviewet ikke, hvilken specifik sygdom hun kæmpede med. Men at både frygt, angst og konkurrence særligt spillede en stor rolle.

Sponsoreret indhold