Haugaard klarer rollen: Børnebørnenes favorit

– Det er godt at være bedstefar og en logisk forlængelse af livet, fastslog Jacob Haugaard. Her har han selskab af Theodor og Elisabeth til Grøn Koncert på Amager.

– Det er godt at være bedstefar og en logisk forlængelse af livet, fastslog Jacob Haugaard. Her har han selskab af Theodor og Elisabeth til Grøn Koncert på Amager.

(Foto: Martin Høien)

Sommeren er en travl tid for 67-årige Jacob Haugaard, men det betyder ikke, at han ikke finder tid til sine seks børnebørn.

– Jeg kan ikke huske, at jeg var så sød ved mine egne børn, som jeg er jeg ved mine børnebørn, fortalte den glade bedstefar, som havde selskab af fireårige Theodor og Elisabeth på syv år, da han skød årets Grøn-karavane i gang på Amager.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Folkekære Jacob Haugaard har i år 30-års jubilæum som konferencier på Grøn. – Jeg kunne godt tage 30 år mere, men så skal jeg blive 97. Men Bent Fabricius er også mit store forbillede, så det er jeg frisk på. I de ti år har Simon TJ været hans makker.

Folkekære Jacob Haugaard har i år 30-års jubilæum som konferencier på Grøn. – Jeg kunne godt tage 30 år mere, men så skal jeg blive 97. Men Bent Fabricius er også mit store forbillede, så det er jeg frisk på. I de ti år har Simon TJ været hans makker. (Foto. Martin Høien)

Fikser legetøjet

De skønne arvinger har lært den populære konferencier, at der er vigtigere ting i livet end fest og farver.

– Dengang jeg var i 30’erne og var far, havde jeg min karriere og en masse ting, jeg skulle nå. Men nu har jeg fundet ud af, at der ikke sker noget, hvis jeg ikke kommer til en fest, erkendte Haugaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Artisterne er vilde med Jacob Haugaard. Her er det Martin Hedegaard, 26, der får en sludder med den hyggelige konferencier. (Foto: Martin Høien)

Kærligheden er gengældt – og i visse situationer er det kun bedstefar, der dur.

– Jeg er ekspert i at reparere legetøj, og det er kun mig, der må gøre det. Så limer vi, samler og finder løsninger på det ødelagte, lød det fra Jacob, som nyder sin rolle.

– Jeg er så glad for at se mine tre børn og deres afkom have det godt.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close