Harry Styles: Nemt at være feminist

Foto: MEGA

I forbindelse med promoveringen af sit længe ventede andet album, har Harry Styles givet et stort interview til Rolling Stone, hvor han blandt andet har afsløret, at han spiste svampe i studiet, ikke vil afvise en One Direction-reunion og poserede i bar overkrop på forsiden.

Men i interviewet kommer stjernen også ind på sit forhold til feminisme, og hvorfor det er så selvfølgeligt for ham at betegne sig selv som feminist.

- I sidste ende handler feminisme om at mene, at mænd og kvinder bør være lige, ikke? Folk synes, at hvis man siger "jeg er feminist", så betyder det, at man mener, at mænd skal brænde i Helvede, og kvinder skal trampe på deres hals.

Harry Styles forklarer, hvordan han tolker feminisme, og hvorfor det er alt andet end kontroversielt for ham.

- Nej, det betyder, at kvinder bør være ligestillede med mænd. Det føles ikke som en skør ting for mig.

"Sign of the Times"-sangeren mener, at hans syn på ligestilling kommer fra hans barndom og opvækst.

- Jeg er vokset op med min mor og min søster - når man vokser up omgivet af kvinder, så er den kvindelige påvirkning bare større, siger han og understreger, at alle burde være feminister:

- Selvfølgelig skal mænd og kvinder være lige. Jeg vil ikke have en masse ros for at være feminist. Det er ret simpelt. Jeg synes, at feminismens idealer er ret ligetil.

Harry Styles udgav sit soloalbum i 2017, og det kommende andet album handler ifølge sangeren om at have sex og føle sig trist.

Så det vil vi glæde os til at høre ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close