Kendte12. september 2021

Har han friet? Britneys kæreste deler billede af ring og sletter det igen

Popprinsessens kæreste delte et billede af en imponerende diamantring, men han påstår nu, at det altså ikke var ham
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er det bryllupsklokker, vi kan høre?

Det er ikke mange uger siden, Sam Asghari, der er kærester med popstjernen Britney Spears, blev spottet i en dyr smukkeforretning i Los Angeles, og fredag dukkede der et særligt billede op på hans Instagram-profil, der muligvis dokumenterede, hvad han brugt sine penge på.

Billedet viste nemlig en imponerende forlovelsesring med den indgraverede tekst "Lionness" (løvinde). Et kælenavn, som den 25-årige fitnessinstruktør og skuespiller gerne bruger, når han skal omtale sin popstjernekæreste.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Den flotte ring fik ikke så overraskende hans mange følgere til at gå amok, for det kunne da kun betyde én ting: Han havde friet til den 39-årige Britney.

Men ak og ve, gas ned, folkens. Frøken Spears skal ikke giftes - endnu!

Sam Asghari fik nemlig hurtigt fjernet billedet fra sin Insta Story og erstattet den med et nyt opslag og forklaringen om, at hans profil var blevet hacket.

- Kontoen blev hacket og photoshoppet. Slap af, allesammen, skriver han.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sam-britney.jpeg
 Foto: Instagram

(Foto: Instagram)

Alt tyder dog på, at nu er et særligt godt tidspunkt at fri til den Grammy-vindende popstjerne.

Selvom Britney siden 2008 har været umyndiggjort og dermed ikke kan gifte sig uden sin værges tilladelse, så har hendes far, den 69-årige Jamie Spears, bedt retten i Los Angeles om at overveje mulighederne for, at værgemålet opløses.

Det forventes at sagens dommer, Brenda Penny, vil komme med en beslutning, når næste høring finder sted den 29. september.

Tidligere på sommeren talte Britney til retten i Los Angeles, hvor hun blandt andet kunne afsløre, at hun føler sig misbrugt og udnyttet i det værgemål, hun har levet under i 13 år.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg vil have lov til at blive gift og få et barn. Jeg har fået besked på, at jeg i værgemålet ikke kan hverken blive gift eller få en baby. Jeg har en spiral i mig, så jeg ikke kan blive gravid, forklarer hun i sin udtalelse, der varede i næsten en halv time.

- Alt, jeg vil, er at eje mine egne penge, at det her slutter, og at min kæreste kan køre mig rundt i hans fucking bil.

Britney Spears og Sam Asghari har været kærester siden 2016. Parret mødte hinanden under indspilningerne til Britneys musikvideo "Slumber Party", som han medvirker i.

Sponsoreret indhold