Kendte 11. september 2019

Hansis fantastiske familie: De er min styrke

Hansi Hinterseers bedsteforældre lærte ham, at man skal værne om de mennesker, der står en nær. Og familien betyder alt.
(Foto: Peter Grosen)

I dag mangler der ikke moderne komfort i 65-årige Hansi Hinterseers liv. Alligevel er det lærdom fra hans barndom i fattige kår, der præger hans måde at leve på.

Ganske vist kører han nu rundt i Porsche og bor i en stor villa i den velhavende østrigske turist- og skisportsby Kitzbühel, men hans moralske kompas er stadig styret af bedsteforældrenes opdragelse langt væk fra næsten alt i bjergområdet Seidlalm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Børnelærdom

– De har gjort mig til den, jeg er. De tog sig af mig og gav mig en vidunderlig barndom. En barndom, der gav mig alt, hvad der er vigtigt. Værdier, som jeg har forsøgt at viderebringe til mine egne børn, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Familien samlet til frokost med Hansis svigerfar, 93-årige Fabio, i Seidlalm ved Kitzbühel i Østrig, hvor Hansi voksede op. Kun mangler Hansi og Romanas treårige barnebarn Julian. (Foto: Peter Grosen)

Værdier, der primært er gået ud på at gøre døtrene Jessica og Laura til venlige, høflige og imødekommende mennesker. Nøjagtig som han selv lærte af bedsteforældrene i sin tid.

– Man kan prøve at give sine børn nogle grundlæggende værdier, resten må de så selv fylde på, siger han.

Sammenhold

Sidstnævnte har de to unge kvinder tilsyneladende klaret fint, for Hansi er tydeligt stolt af dem.

– Min familie betyder alt for mig. De er hele min base og udgangspunkt. Familie og helbred er det vigtigste af alt, hvis man skal trives, mener han.

Artiklen fortsætter under billederne ...

(Foto: Peter Grosen)

33-årige Jessica og hendes racerkører, Timo Scheider, 40, har gjort Hansi til bedstefar til 3-årige Julian, som Hansi håber ikke kun vil slægte faderen på og køre race, men også lære at stå på ski som ham. (Foto: Peter Grosen)

(Foto: Peter Grosen)

Hansis yngste datter, 31-årige Laura, er lykkeligt forelsket i Maximilian Rieger, 30, som hun hjælper i hans firma, MR Sports, hvor han også er administrerende direktør. (Foto: Peter Grosen)

Han vil dog ikke tage æren for, at de to piger er faldet så heldigt ud. Her kommer hans hustru, Romana, ind i billedet.

– Det er primært Romanas fortjeneste, at vi har sådan et stærkt sammenhold i familien. Hun er der altid for os, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

– Romana har temperament, men hun falder hurtigt ned igen, og vi har fælles humor. Vi ler meget sammen, har 65-årige Hansi forklaret om det lykkelige parløb med sin 60-årige hustru. (Foto: Peter Grosen)

Kærlighed ved første blik

Romana, som han forelskede sig i ved første øjekast, har han nu været gift med i 36 år. Det er også hende, som skriver en del af teksterne til hans sange, og som i sin tid fik ham i gang med en musikkarriere, efter at han var holdt op som skiløber.

– Hvor jeg straks afslog hele ideen med at synge for andet end sjov, sagde hun: "Prøv det dog. Hvorfor ikke? Hvad har du at miste?" Så jeg kastede mig ud i det. Det er jeg glad for i dag, for jeg har så meget sjov med det og møder så mange dejlige mennesker. 420 sange er det blevet til efterhånden, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Sangeren er aktuel med sin nye cd "Ich halt zu Dir". (Foto: Peter Grosen)

Afviser skilsmisse

Han er imidlertid meget bevidst om, at det offentlige image af Hansi Hinterseer og familie kan forekomme nogen for godt til at være sandt.

Det fænomen gider han imidlertid ikke at beskæftige sig med.

– Af og til dukker der forlydender op om, at vi skal skilles. Men det er vrøvl. Vi er tilfredse og derfor lykkelige, og vi har nogle skønne døtre og svigersønner. Jeg er en heldig mand, har han ofte fastslået.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Meget er blevet lettere for Hansi, siden han måtte vandre eller stå på ski til og fra skole. Han forsøger dog at bevare sin ydmyghed, selv om han nu er godt kørende i Porsche. (Foto: Peter Grosen)

Sponsoreret indhold