Hollywood 10. oktober 2016

Hansi Hinterseer: Jeg er aldrig blevet fristet af andre kvinder

Den østrigske schlagerkonge Hansi Hinterseer er en ombejlet mand på sine turnéer, men hans kone har ingen grund til at bekymre sig.
(Foto: All Over Press)

En ting, der gør Hansi Hinterseer helt blød om hjertet, og får det store hvide tandpastasmil frem, er når snakken falder på hans kone, og når den falder på hans fans. Det afslører han i et stort interview med SE og HØR i denne uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Uden min kone og mine fans var jeg intet. Så jeg er en lykkelig mand, fortæller den 62-årige slagersanger, der kan opleves til Dansktop Prisen 2017 i Herning næste år.

Og selv om Hansi er ombejlet af kvinder, når han er på turné, kender Romana ikke til ordet jalousi.

– Hun stoler på mig. Jeg har heller aldrig følt mig fristet, og det ved hun, siger Hansi, der næsten aldrig har sin kone med på turné. Og hun uddyber:

– Jeg vil hellere passe det derhjemme, og når Hansi er væk, bruger jeg gerne tid på at skrive tekster til hans kommende sange, siger Romana, der har skrevet flere sange til sin mand.

Parret bor i Kitzbühel i Østrig, og de har døtrene Jessica på 30 og Laura på 28. Sidstnævnte er ansat hos sin far og er med på hans turneer.

– Jeg har 50-60 koncerter om året i hele Europa, og jeg nyder at komme rundt og møde mine fans.

Og hans fans kan snart igen opleve Hansi Hinterseer på en dansk scene. For når Dansktop Prisen 2017 finder sted i BOXEN i Herning den 25. marts, vil Hansi nemlig være årets gæstestjerne ved det store show.

Køb din billet til Dansktop Prisen her

Se billeder af Hansi Hinterseer i det store galleri herunder:

Galleri: Hansi Hinterseer billeder fra alperne verona

Sponsoreret indhold