Hollywood 11. oktober 2016

Hansi Hinterseer: Nej tak til skønhedsoperationer

Den 62-årige schlagerkonge Hansi Hinterseer kan ikke forstå, hvorfor folk har lyst til at ændre deres udseende ved hjælp af plastikkirurgi.
(Foto: Thomas Laursen)

Den altid velfriserede og storsmilende kvindebedårer Hansi Hinterseer er unik med sine altid hvide tænder og ekstra solbrune hud, men han har ikke lyst til at lide for skønheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har da fået nogle rynker, men dem er jeg stolt af, og jeg kunne aldrig drømme om at få lavet kosmetiske operationer, fortæller han i et stort interview med SE og HØR i denne uge.

– Jeg har aldrig forstået alt det med plastikoperationer, som når unge kvinder f.eks. vil have lavet større bryster. Man ser ud, som man gør, og det skal man stå ved, mener Hansi Hinterseer.

Han mener også, at friluftslivet er grunden til, at han stadig holder sig godt, og med en baggrund som professionel skiløber er den friske bjergluft ikke fremmed.

-Jeg elsker at vandre lange ture. Jeg nyder den stilhed, der er i bjergene, og det er min måde at lade op på, forklarer han.

Hvis du har lyst til at se Hansi Hinterseer i sin naturlige fulde pragt, så har du har nu chancen. Han indtager nemlig Jyske Bank Boxen i Herning til Dansktop Prisen 2017 den 25. marts.

Køb din billet her

Se billeder af den østrigske schlagerkonge Hansi Hinterseer i det store galleri herunder:

Galleri: Hansi Hinterseer billeder fra alperne verona

Sponsoreret indhold