Kendte 20. oktober 2021

Han gør det igen: Kanye West i uhyggelig maske

Ye - tidligere Kanye West - forsøger tilsyneladende at kunne gå uforstyrret rundt i offentligheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er Ye er i gang med at fremføre et stykke performancekunst, vi andre ikke forstår? Vil han bare virkelig ikke genkendes? Eller hvad sker der egentlig?

Igen er megastjernen, der officielt har skiftet navn fra Kanye West, blevet spottet i offentligheden iklædt en maske, man roligt kan kalde både besynderlig og uhyggelig.

Både mandag og tirsdag blev den 44-årige rapper set iklædt en kødfarvet gummimaske. Først da han forlod lufthavnen i New York, senere da han skulle til et særligt kaffemøde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Theimagedirect.com/Theimagedirect/Ritzau Scanpix

Ye skiftede i lufthavnen fra mundbind til en maske, der dækkede HELE hovedet. (Foto: Theimagedirect.com/Theimagedirect/Ritzau Scanpix)

Han var begge gange klædt i et råt outfit med læderjakke og Crocs-støvler fra Balenciaga.

Et videre spørgsmål er, om han egentlig har flere outfits end dét.'

Han blev nemlig set i præcis det samme tøj, da han blev spottet på McDonald's i Sverige, og han havde også identisk tøj på, da han første gang blev set med en uhyggelig maske i søndags i Venice, Italien. Den maske var dog i en mere grønlig nuance.

Mystisk møde

Dagen efter, Ye havde forladt lufthavnen, tog han ifølge Pagesix til et kaffemøde med den tidligere Trump fixer Michael Cohen på Sant Ambroeus Coffee Bar på Loews Regency Hotel.

Det skulle være anden gang, de to mødtes.

Mediet kom efterfølgende i kontakt med Michael Cohen, der kunne fortælle, at Ye havde taget masken på, da han forlod kaffebaren i et forsøg på at få noget privatliv i køldvandet på en episode, hvor nogle fans generede ham.

- Formålet (med masken, red.) var, at folk ikke ville genkende ham ... De første ti minutter, vi sad ned, blev han omringet af folk, som ville have taget billeder og sige hej.

- Så han tog masken på for af få noget anonymitet, hvilket interessant nok ikke rigtig virkede, siger han.

Michael Cohen ville ikke uddybe, hvorfor at de skulle mødes på kaffebaren

Sponsoreret indhold