Kendte 19. oktober 2021

Kanye West dukker pludseligt op på svensk McDonald's: Se hans bestilling

Iklædt en stor læderjakke, sorte solbriller og mundbind var Kanye West et smut forbi en svensk filial af den amerikanske fastfoodkæde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 44-årige superstjerne Kanye West - der lige har skiftet navn officielt til Ye - var tilsyneladende et smut forbi en svensk McDonald's mandag.

Pludseligt dukkede han op i Trollhätten, der ligger 75 kilometer nord for Gøteborg.

Og selv om han er vant til luksus, så viser billeder, at han klarer den selv. På billeder delt på Twitter kan man nemlig se ham stå og taste sin ordre ind i en selvbetjeningsmaskine.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

"Hurricane"-rapperen var iklædt moderigtige Crocs-støvler fra Balenciaga og et råt look med en stor, stort læderjakke. Han gjorde da også sit for at skjule ansigtet bag solbriller og mundbind.

Ifølge Aftonbladet skyldes besøget, at han er ved at undersøge et muligt samarbejde.

Her er Kanye West bestilling:

1x stor frappe med karamel.

1x tasty chicken med medium pommes og en stor chokolademilkshake.

1x 3–pak med hotwings

6x dipping sauces med grillsmag.

Kilde: Aftonbladet

- Ingen på restauranten genkendte ham, og det er rart for ham, at han måske ikke bliver taget hånd om, alle steder hvor han går. Så er det rart at tage til McDonald's med sine venner. Det er først efter besøget, det gik op for os, at det var ham, siger McDonald's svenske pressechef til avisen.

Kanye West skulle være rejst mod Gøteborg, efter han lørdag var i Venedig i Italien for at optræde til forretningsmanden Alexandre Arnaults bryllup.

Samme dag, han var på "den gyldne måge", delte Ye selv dette billede af sin nye frisure, der stemmer overens med det nye meget moderne hår, han også har på billederne fra restauranten:

[node:aller-related-content:2]

Sponsoreret indhold