Hadi om sin julekalenderrolle: Striks rodehoved

Hadi Ka-Koush, der medvirker i \

Hadi Ka-Koush, der medvirker i "Tinka og Kongespillet", er selv helt vild med "The Julekalender". – Den var bare skæv: "You’re the one with the biggest tænder and the grimmest tøj, Hansi". Den sætning kender alle. De tre gutter (De Nattergale, red.) er for evigt i mit hjerte.

(Foto: Lars H. Laursen)

Egentlig er 36-årige Hadi Ka-Koush nok mest kendt for sine sjove roller og projekter som den ene halvdel af komikerparret Adam og Noah sammen med Joel Hyrland, men i TV 2's julekalender "Tinka og Kongespillet" spiller han nissen Skir, der er embedsmand, som går ekstremt meget op i regler.

– Jeg vil kalde ham stabil, regelret ... en regelrytter, vil jeg næsten sige. Han tager sit job meget seriøst. Lige meget hvad handler det om hans embede, og er han meget stram, vurderer Hadi om sin egen rolle, som står som en skærende kontrast til hans eget sjove væsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Skir er nok den mest regelrette nisse, men Hadi er ret overbevist om, at Skir sikkert roder løs i sit hjem.

Skir er nok den mest regelrette nisse, men Hadi er ret overbevist om, at Skir sikkert roder løs i sit hjem. (Foto: TV 2 (Per Arnesen))

– Der er jo mennesker, som tager arbejdet meget seriøst, det kunne være sjovt at udforske, hvordan Skir er privat. Roder det hjemme hos ham, fordi han er så striks? Det kunne jeg faktisk godt forestille mig, siger han og griner højt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Komikerduoen Adam og Noah består af Hadi Ka-Koush og Joel Hyrland. De medvirkede bl.a. også i \

Komikerduoen Adam og Noah består af Hadi Ka-Koush og Joel Hyrland. De medvirkede bl.a. også i "Terkel the Motherfårking Musical". Duoen tager på afskedsturné i februar. (Foto: Martin Høien)

Stikker af i julen

Der har været travlt i løbet af året, men julefreden er ved at sænke sig en smule for skuespilleren og komikeren. Han skal dog forberede sig til sin turné med Adam og Noah "Farvel og Tjak", der starter 6. februar på Bremen i København, men hen over julen rejser han væk med familien:

– Jeg skal til Fjernøsten. Vi ved ikke, hvor det bliver endnu, men vi skal i hvert fald til Filippinerne. Jeg har brug for at lade op, inden det hele går i gang igen, så er det meget godt at trække stikket, siger Hadi.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close