Kendte2. april 2023

Gwyneth Paltrow-sagen er ikke forbi: Nu vil Terry Sanderson anke dommen

Sagen om ulykken, der resulterede i, at Gwyneth Paltrow mistede en halv dags skiferie, skal muligvis sendes en tur til højesteret
Gwyneth Paltrow kan forvente at blive sagsøgt af Terry Anderson endnu en gang.
Gwyneth Paltrow kan forvente at blive sagsøgt af Terry Anderson endnu en gang.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kæmpe sejr til Gwyneth Paltrow: Ikke hendes skyld

Den pensionerede optiker Terry Sanderson nægter at acceptere udfaldet af den retssag, der har trukket massive overskrifter de seneste uger.

En skikollision på en skiløjpe i den amerikanske delstat Utah i 2016 har nemlig fået særdeles meget opmærksomhed - især fordi en af partnerne involveret i den omstridte sag er hollywoodstjernen Gwyneth Paltrow.

Den 50-årige "Shakespeare In Love"-stjerne var blevet sagsøgt af den pensionerede optiker Terry Sanderson for intet mindre end to mio. kroner, hvortil Gwyneth som modsvar valgte at sagsøge Sanderson for beskedne syv kroner - svarende til en enkelt dollar.

Fredag faldt der så endelig afgørelse i sagen: Gwyneth Paltrow var ikke skyldig eller ansvarlig for kollisionen, som Terry Sanderson påstår at påført ham en hjerneskade, og det resultat er den 76-årige Sanderson altså ikke tilfreds med.

Terry Sanderson sagsøgte i første omgang Paltrow for 21 mio. kr. Da dette blev afvist gik han ned på noget mere beskedne 2 mio. kr. 
Terry Sanderson sagsøgte i første omgang Paltrow for 21 mio. kr. Da dette blev afvist gik han ned på noget mere beskedne 2 mio. kr.
 Foto: Ritzau Scanpix

Sagen har eftersigende resulteret i, at Terry Sanderson ikke længere har en krone på lommen, men ifølge hans advokat, Robert B. Sykes, er han ikke færdig med at hive Paltrow rundt i manegen.

- Som Hr. Sandersons advokater overvejer vi alle muligheder. Det inkluderer en mulig anmodning om en ny retssag, en anke til Utahs højestreret og andre juridiske muligheder, lyder det i en skriftlig udtalelse fra Sandersons advokat. Det skriver Daily Mail.

- Disse muligheder vil blive grundigt undersøgt mellem advokaterne og Terry Sanderson på et senere tidspunkt.

- Vi er taknemmelige for det hårde og fantastiske arbejde, der er blevet udført af dommer Holmberg, hans personale og betjentene. Vi takker også juryen for deres tjeneste.

Det eneste, som Terry Sanderson valgte at meddele pressen, da sagen fredag blev afgjort, var, at han var "meget skuffet" over juryens afgørelse, der eftersigende kun tog få timer at nå frem til.

Sponsoreret indhold