Kendte29. august 2016

Gravid kvinde: - Øhhh... Jeg venter en kanin!

En amerikansk kvinde har netop fundet ud af, at hun venter noget så særpræget som en kanin – eller det ligner det hvert fald på hendes ultralydsscanning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanin_0.jpg
 (Foto: Reddit)

Får vi en lille pige? Eller er det en lille dreng, vi venter?

Sådan har tusindvis af kommende forældre spurgt sig selv, men for en par fra Florida, USA er svaret dog noget ganske anderledes.

Den gravide kvinde har nemlig fundet ud af, at hun venter noget så særpræget som en kanin – eller det ligner det hvert fald på hendes ultralydsscanning.

Den 33-årige blev – naturligvis – en smule overrasket, da hun opdagede den lille Ninus inde i sin mave. Hun gik dog heldigvis ikke helt i panik. I stedet for kunne hun grine en hel del af det hele – og hun valgte efterfølgende at dele det særprægede scanningsbillede på det sociale medie Reddit, hvor hun blandt andet skrev, at "jeg venter en kanin!".

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanin_0.jpg
 (Foto: Reddit)

Åhh, sødt! En lille kanin! Foto: Reddit

- Jeg syntes, at det var sjovt. Jeg var en smule nervøs (inden scanningen, red.), fordi vi har mistet to ufødte børn tidligere, så jeg blev meget lettet, da jeg hørte hjertet slå, og så grinede vi af det, fortæller den kommende ”kanin-mor”.

Efter planen ser Ninus dagens lys til april. Forældreparret ved endnu ikke, om det bliver en pige eller en dreng.

Stort tillykke herfra!

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_42.png

Sponsoreret indhold