Kendte26. august 2016

Gravid i 15. måned eller har hun overspist?

En mor til ni mener, at hun er gravid i 15. måned - lægerne er ikke enige!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gravid.jpg
 Foto: Facebook

Det lyder vildt, men 50-årige Linda Reeves, der allerede har født ni gange, er helt overbevist om, at hun har en meget anderledes graviditet.

Hun hævder, at hun er 15 måneder - JA 15! - henne, og hun siger også, at hun kan føle babyen sparke inde i maven. Det skriver The Sun.

Hun er endda overbevist om, at hun også kan mærke og høre sin babys hjerteslag.

Den 50-årige kvinde har været til fem scanninger i løbet af det sidste år, og hun er stadig overbevist om, at hun er gravid, men ingen af scanningerne har vist noget som helst, og lægerne mener simpelthen, at det hele er overspisning.

- Ingen vil tage mig seriøst. Men jeg har altså født ni børn, og jeg ved hvordan det føles, når en baby vokser indeni mig, lyder det fra Linda, der er sikker på, at hendes baby vokser udenfor livmoderen.

- Jeg har haft alle symptomer på en graviditet. Morgenkvalme, ondt i ryggen og træthed. Jeg er helt sikker på, at der er en baby derinde, men den vokser det forkerte sted. Jeg bliver ved med at tage til lægen, og et par gange har han indvilliget i at sende mig til en scanning. Men de scanner kun min livmoder, så hvordan kan de finde den, hvis den er et andet sted i maven?, siger hun.

Men lægerne afviser hendes påstand med, at hun er overvægtig - og at hun forestiller sig graviditeten.

SE BILLEDER AF LINDA REEVES HER HOS THE SUN

Sponsoreret indhold