Gorm Wisweh gift igen: Bryllup på Bornholm

Tårerne flød, da Gorm Wisweh, 37, og hustruen, Charlotte Kjeldbjerg Kristensen, 34, i weekenden holdt bryllupsfest på Bornholm.

Tårerne flød, da Gorm Wisweh, 37, og hustruen, Charlotte Kjeldbjerg Kristensen, 34, i weekenden holdt bryllupsfest på Bornholm.

(Foto: Privat)

Weekenden stod i kærlighedens tegn for pizza-kokken Gorm Wisweh, 37, og hustruen Charlotte Kjeldbjerg Kristensen, 34.

Her sagde parret, der i december sidste år blev gift på Københavns Rådhus, nemlig ja til hinanden igen med en bryllupsfest på Bornholm.

– Det var en fantastisk, magisk dag med alt det, der skulle være - de bedste venner, mad, følelser, grin og det hele, jubler Gorm efter en weekend, der bød på to dages fejring med middag fredag og bryllupsfest lørdag.

– Da Charlotte kom ind til ceremonien, var vi begge to helt opløste. Det var meget, meget fint, lyder det fra Gorm, hvis onkel stod for ceremonien på Nordlandet i Allinge.

Den lækre hjerte-formede kage var kreeret af Gorms egen mor. Foto: Privat

– Han sagde nogle pæne ord, og så lavede han en smagning af løg, fordi jeg altid har kaldt Charlotte for Charlotte-løg - i stedet for skalotteløg. Så jeg smagte på ti forskellige slags løg, som gjorde, at jeg lugtede af løg hele aftenen - så det var super, griner kokken.

– Jeg tror aldrig, jeg har spist så mange tyggegummier, Tic Tac og Mentos - alt med mintsmag røg bare i munden på mig!

Bryllupsfesten fandt sted på Strandhotellet i Sandvig - og med til at fejre parret var blandt andre Sus Wilkins, Freja Kirk, Christel Pixi, Thomas Buttenschøn og "Vild med dans"-stjernen Marc Christensen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close