Nyheder4. november 2016

Pizza-Gorm drømmer om New York

Gorm har indtaget Danmark med storm med sine famøse pizzaer. Og selv om der er to resturanter i Japan, er drømmen endnu større, mener pizzakongen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/gorm_wisweh.jpg
 (Foto: All Over Press)

Dansedrømmen er ovre for Gorm Wisweh, der desværre har taget sin sidste svingom i den populære dansekonkurrence "Vild med dans" med partneren Sofie Kruuse.

Men det holder ham ikke tilbage fra at drømme stort om karrieren. Den har nemlig taget fart.

- Jeg arbejder helt vildt. Jeg skal til Japan den 1. december. Vi har to forretninger i Japan, og det hele kom på plads igår, at jeg skulle afsted. Så jeg arbejder med menuer, fortæller kokken, der dog har nogle udfordringer ved at have to resturanter omme på den anden side af jorden.

- Udover pizzaer er der også alt muligt andet på menukortet, som også skal passe til den kulturelle kontekst. Deres sæsoner er helt anderledes end i Danmark med andre råvarer, siger Gorm, der indrømmer, at han også er tyet til Facebook for at spørge om hjælp omkring de japanske grøntsagssæsoner.

- Hver gang jeg kommer hjem fra Japan, hvor jeg har været tre gange nu, er det land, jeg gerne vil tilbage til. Det er et fantastisk land, fortæller Gorm Wisweh.

- Men hvis jeg virkelig skulle drømme, så vil jeg rigtig gerne prøve at have "Gorms" pizza i New York, fordi de har en enorm fed pizzakultur. Det ville være at lægge sig op i "superligaen". Rom ville også være fedt, men New York ville være drømmen. Så vil jeg hoppe nøgen i Nyhavn, klukker kokken med et glimt i øjet.

Er ikke færdig med at danse

Selv om Gorm Wisweh er røget ud af "Vild med dans", er danseskoene dog ikke helt stillet på hylden endnu, indrømmer han.

- Jeg går rundt og savner Sofie. Det er hårdt at være så meget fra hinanden. Men vi skal danse i næste weekend for Børnecancerfonden. Det er rigtigt fedt, lyder det fra Gorm Wisweh, der også går og øver sig til danseparrets live-dans til "Vild med dans"-finalen, der kommer til at forløbe i Horsens den 25. november.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bz5i6848.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Pizzakongen charmerede sig ind i danseseernes hjerter i dette års udgave af "Vild med Dans", hvor han delte dansegulvet med Sofie Kruuse. Foto: Claus Poulsen.

Sponsoreret indhold