Kendte12. oktober 2015

Lizzie blev mobbet af tu-sinder: - Gør os en tje-neste og tag dit eget liv

Lizzie Velasquez er blevet hånet og mobbet af tusindvis af mennesker. Nogle har endda skrevet til hende, at hun burde begå selvmord. Men der skal mere til at slå den unge amerikaner ud

Lizzie Velasquez

Historien om Lizzie Velasquez er på én gang forfærdelig og inspirerende.

Gennem hele sit liv er den 26-årige amerikaner blevet mobbet.

Hun er blevet kaldt alskens forfærdelige ting, og nogle er endda gået så langt som til at skrive, at hun burde tage sit eget liv.

Men der skal mere til at slå Lizzie Velasquez ud af kurs.

For den unge amerikaner fra Texas – der lider af en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke kan tage på – har vendt al kritikken og mobberiet til noget positivt. I dag rejser hun således rundt og holder foredrag og fortæller om dét at skille sig ud.

Du kan se billeder af Lizzie Velasquez i galleriet øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/8.16482015.jpg
 All Over

Lizzie Velasquez. Se flere billeder af hende i galleriet øverst i denne artikel. Foto: All Over

Og tidligere på året udsendte hun tilmed en rørende dokumentar ”A Brave Heart: The Lizzie Velasquez story”, hvor Lizzie Velasquez åbenhjertet fortæller om sin ungdom og den video, der for altid ændrede hendes liv.

Videoen lå på YouTube og havde titlen ”Verdens grimmeste kvinde”. Over fire millioner havde allerede set videoen, da den dengang 17-årige Lizzie Velasquez trykkede ”afspil”.

Og hun fik et chok. Videoen var fyldt med billeder af hende!

Under videoen flød det med hånlige kommentarer.

Én skrev ”Slå den ihjel med ild”, mens en anden skrev ”Gør os en tjeneste og tag dit eget liv”.

- Der var tusindvis og atter tusindvis af forfærdelige kommentarer, og alle var noget i stil med, at det ville være en bedre verden, hvis jeg ikke var her, fortæller Lizzie Velasquez til det amerikanske medie Fox News.

- Hver kommentar føltes som om, at nogen fysisk bankede deres knytnæve gennem skærmen og slog mig, tilføjer Lizzie Velasquez.

Videoen blev på mange måder et vendepunkt for den unge kvinde. Hun besluttede, at hun ikke ville lade sig kue.

Hun ville vise mobberne – og resten af verden – at der skal mere til at slå hende ud. Hun ville vise, at man stadig kan blive til noget, selv når modgangen synes for stor.

Så Lizzie Velasquez begyndte at rejse hele USA rundt for at holde foredrag. Og tidligere på året udsendte hun så den rørende dokumentar om sit eget liv.

Du kan se billeder af Lizzie Velasquez i galleriet øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_wild_340.png

Sponsoreret indhold