Kendte14. juli 2020

"Glee"-stjerner i rørende hyldest til Naya Rivera

Naya Riveras forhenværende "Glee"-kollegaer mødtes i rørende hyldest til den afdøde skuespiller
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort tid før det blev offentliggjort, at politiet havde fundet skuespillerinden Naya Rivera død i den californiske sø Lake Piru, havde "Glee"-stjernens venner og familie samlet sig til en rørende afsked.

Ifølge ABC 7 havde Nayas nærmeste placeret sig hånd i hånd på en lang række med udsigt ud over den store sø, hvor hun onsdag på tragisk vis forsvandt.

"Glee"-fans har på videooptagelserne identificeret skuespillere Amber Riley, Chris Colfer, Kevin McHale, Heather Morris og Jenna Ushkowitz, der alle medvirkede i den populære tv-serie.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Naya Riveras mor, Yolanda, og Nayas eksmand, Ryan Dorsey, blev også spottet ved søen samme dag, som liget blev fundet.

Nayas mor havde været ude på søen i en båd sammen med politiet, og blev fotograferet på vej tilbage fra turen, mens det var en tydeligt påvirket eksmand, der blev på land.

Ryan Dorsey og Naya blev gift i 2014 og skilt igen i 2018. Sammen fik de sønnen Josey, der var sammen med sin mor på båden, inden hun forsvandt.

Politiet kunne til et pressemøde mandag fortælle, at de mener, Naya har reddet sin søn op af vandet, inden hun druknede i strømmen.

Artiklen fortsætter efter billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/mega688285_011.jpg
 Foto: MEGA

Naya Riveras mor (tv.) efter at have været ude på søen, hvor datteren onsdag forsvandt. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/dorsey.jpg
 Foto: MEGA

En eftertænksom og tydeligt berørt Ryan Dorsey ved søen, hvor Naya forsvandt. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega688497_012.jpg
 Foto: MEGA

Naya Riveras far sammen med eksmanden Ryan Dorsey. (Foto: MEGA)

- Vi ved, efter at have talt med hendes søn, at han og Naya svømmede sammen i søen på et tidspunkt under deres tur. Det var på det her tidspunkt, at hendes søn beskriver at være blevet hjulpet op i båden af Naya, der skubbede ham op på dækket bagfra, siger sherif Bill Ayub.

Efter nyheden om, at Nayas lig var blevet fundet af myndighederne, begyndte flere Hollywood-kendisser at sende deres hilsner og tanker til Nayas familie via Instagram og Twitter.

Artiklen fortsætter efter opslagene...

Det har indtil nu været tilladt at svømme i søen, men en underskriftindsamling, der blev lavet mandag, foreslår nu, at det skal gøres forbudt at svømme i vandet grundet de strømme, der kan opstå.

Sponsoreret indhold